ЗИ-МЕТРИКС

Рег. номер
BGR00172
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Ангиста 6, София, 1527
Телефон:
0700 11 118; 02 868 83 03
Работно време :
09:00 - 18:00

Регистрирана под номер BGR00172, ЗИ-МЕТРИКС е небанкова финансова институция, която оперира в пълно съответствие с правилата и разпоредбите в Република България.

Какво предлага

Зи-Метрикс АД е финансова компания, която оперира чрез CashBox – фирма за отпускане на бързи кредити. Компанията работи в един от най-трудните за реализация и конкурентни сектори на икономиката.

Дружеството предлага на потребителите възможността да получат заем в малки размери и при максимално облекчени условия. Обстоятелствата, които налагат спешна и внезапна финансова помощ, трудно могат да бъдат предсказани.

Именно в такива случаи компанията е най-полезна, тъй като дава възможността да се изтегли бърз заем в рамките на броени минути. Това позволява при нужда да реагирате незабавно и да изтеглите желаната сума пари.

Разбира се, облекчените условия говорят за по-малки размери на финансирането, както и на по-кратки срокове, за които заемите се отпускат.

Условия за финансиране

Условията за кредитиране са силно облекчени. Те се изчерпват с покриването на няколко съвсем елементарни критерии, като например това, че кандидатът трябва да е пълнолетен, както и това, че трябва да е назначен на безсрочен трудов договор.

Тъй като при бързите кредити отсъства изискването да се води гарант, компаниите търсят друг начин да се обезпечи сумата, която потребителите теглят. По този начин възниква и условието, кандидатът да е с постоянна заетост. Това позволява да се  гарантира, че желаещият да получи финансиране може сам да посрещне погасването на заема след това.

Къде да ги открием

Седалището на Зи-Метрикс е в град София. Адресът, на който ще намерите главния офис на компанията е бул. Ангиста № 6, а пощенският код е София, 1527. Тук на място ще можете да разговаряте с изключително добри и опитни финансови експерти, които ще ви насочат и ще ви запознаят с особеностите в процеса на кредитиране.

Ако по някаква причина сте възпрепятствани и не можете да посетите лично офисите на компанията, можете да получите всичката ви необходима информация и по телефона. За целта трябва да се обадите единствено на номер 0700 11 118 или да позвъните на 02 868 83 03.

Там ще имате възможност да разговаряте лично с експерти, които ще отговорят подробно и по разбираем начин на всички ваши питания. Работното време на компанията е всеки делничен ден от  09:00 сутринта до 18:00 вечерта.

Мнения от клиенти на ЗИ-МЕТРИКС

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews