Vivus Отзиви

Рег. номер
BGR00313
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(6 reviews)
Адрес:
ул. Никола Габровски 79, ет.2, София, 1700
Телефон:
0700 45 010

Почти всеки един гражданин е чувал за небанковото кредитно дружество, известно под наименованието Vivus. Това е търговска марка на "4финанс" ЕООД – дружество с ЕИК 202393458. Това е една от най-бързо развиващите се институции, свързани с потребителско кредитиране, на територията на страната.

Какви са причините са положителни отзиви и оценки от страна на потребителите?

Компанията успява да привлече на своя страна многобройна аудитория от привърженици, готови всеки един момент да се възползват от условията и финансовите продукти, които тя предлага. Винаги можете да разчитате на Вивус за временно разрешаване на проблем, свързан с недостига на парични средства. Това е една от основните причини потребителите  да градят положително мнение и да разпространяват добри отзиви за компанията.

Бъдете напълно убедени, че всяка една кандидатура преминава през оценка на риска, относно вътрешните правила на дружеството. В случай, че кредитното ви досие вече е опетнено, то вероятността да не успеете да се сдобиете с нужните средства, е доста голяма. Затова и съветваме своите клиенти да се отнасят с нужната доза коректност и лоялност, когато става дума за партньорски или приятелски взаимоотношения.

Финансов пример на Vivus

Всяко едно пълнолетно лице има възможността да вземе кредит в размер на 200 лева, например, който да погаси в рамките на 30 дни. На всеки 100 лева се начислява лихва, която е в размер на 3.36 лева. Това, както и сами се досещате, не е никак огромен разход. От тук следва да обобщим, че общата сума, която трябва да погасите, е 206,73 лева. Тоест ГПР е 49,6%. Възползвайки се от услугите на кредитното дружество, то сами ще се уверите, че тук липсват всички онези скрити такси, лихви, такси за кандидатстване, скрити условия и още куп други капани, имащи за цел да обременят в пъти повече изнемощелия български гражданин.

В случай, че желаете срокът на погасяване на вашия заем да се удължи, то разполагате с тази опция, без каквито и да било проблеми. Начислява се такса за периода за удължаване, която следва да бъде заплатена предварително и в пълния си размер. Тя не е включена към главницата на самия кредит.

За да създадете трайни и приятелски взаимоотношения с една от най-развитите кредитни компании на територията на страната, то ние ви съветваме да погасявате дължимото си навреме. В случай, че не изплащате кредита си, то ще ви бъдат начислени лихви, които се определят като наказателни.

Освен това, всичките задължения, които са неизплатени, единствено ще влошат кредитната ви история, което не е никак добре за цялостното досие. По този начин могат да се ограничи достъпа до всякакви видове кредити – потребителски, ипотечни или покупка на продукт, която желаете да бъде извършена на лизинг.

Затова и компанията съветва да обмисляте внимателно всяка своя стъпка. Ако смятате, че нямате достатъчно информация, свързана с цялостната й политика, то смятаме, че всичките отзиви и оценки, направени за Vivus, ще ви послужат като ориентир при вземането на решение.

Мнения от клиенти на Vivus

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 6 reviews
by Мила on Vivus
супер

Бях предубедена да тегля бърз кредит, но след като минах цялата процедура във Вивус се оказа, че няма нищо притеснително. Коректни са.

by Даниел Иванов on Vivus
Това е най добрата финансова компания!

Много съм доволен,винаги когато ми се налага преводът от тях е мигновен по сметката ми,дори не е голямо оскъпяването.Страхотни условия,бързи и коректни,уважават клиентите си и имат чести томболи от които и аз съм печелил.Благодаря им много,че мога да разчитам на тях!

by Славея Първанова on Vivus
супеееер

Много спешно ми трябваха пари, за да посрещна спешен разход. Отпуснаха ми нужните пари наистина бързо и останах много доволна. Вече знам какво да правя когато ми трябват пари.

by Диана on Vivus
Доволна съм

Доволна съм от обслужването, първият им кредит наистина е без лихва, но трябва да се върне до 30 дни

by Николай Донков on Vivus
Добра компания

Условията им не са лоши. Върнах парите на време, нямах проблеми. Истината е, че се надявам да не стигам отново до услугите на фирми за бързи кредити, но а ко все пак ви се наложи, Вивус не са толкова лош избор.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»