Вива Кредит Отзиви

Рег. номер
BGR00277
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Джавахарлал Неру No 28, бл. АТЦ, ж.к. Люлин 7, Силвър център, ет. 2, офис 73Г, София, 1324
Телефон:
0700 45 245
Работно време :
Пон. - Съб. 09.00 - 18.00 ч.

Вива Кредит е водеща небанкова финансова институция, предоставяща широк набор от кредити: онлайн кредит - "Mmoney", ипотечен кредит - "Обезпечени кредити ОК" и бърз кредит - "VIVA Express. Всеки един продукт, който компанията създава, бива изцяло съобразен с нуждите на модерния и забързан гражданин, за който времето е повече от ценно. Ако решите да проучите политиката и дейността на самата фирма, то уверяваме ви, че ще останете изумени от това какви продукти е създала тя, съобразно потребителското търсене.

С помощта на кредитното дружество имате възможността да се снабдите с нужната сума средства, която да бъде в размер от 100 до 200 000 лева. Важно е да бъдете коректни, така че да създадете дълготрайни взаимоотношения. Все пак никой не може да бъде сигурен в какъв момент ще му се наложи отново да се възползва от услугите на кредитна институция.

На какво се дължат положителните отзиви и оценки, които потребителите дават на компанията?

В основата на дейността на кредитната институция заляга мисията да се превърне в основен партньор на потребителите и да подхожда отговорно спрямо неговото търсене. Високите оценки и мнения са резултат от изграденото доверие между служител и клиент, което много малко фирми успяват да постигнат в хода на своята работа.

Стабилната партньорска мрежа, грижеща се за предлагането на продуктите на компанията е още един плюс, към който не бихме могли да останем безпричастни. Това дава правото на клиентите от цяла България да кандидатстват за одобрение на заем. Мрежата се разпростира в над 160 локации в страната, което я превръща в един от основните конкуренти у нас. Това съвсем не е всичко, дружеството продължава да бъде в търсене на все повече нови партньори и да разширява обхвата си в страната ни.

Какви продукти предлага компанията на клиентите?

Едно от положителните свойства на компанията се състои в това, че тя не просто предлага решение, а умее да осигурява най-добрите решения. Важно е в хода на теглене на зае, да не забравяте нещо много важно, а то е, че кредитът, отпуснат, от която и да било институция, е временно решение на проблемите. Не ви препоръчваме да разчитате на него за дълъг период от време, тъй като това би могло допълнително да влоши финансовото положение в семейството ви.

Ето и какви са продуктите, които Вива Кредит предлага и заради които успява да спечели положителните отзиви, мнения и оценки от хиляди хора:

  • ВИВАКРЕДИТ СЕГА – този заем е подходящо средство, с помощта на което можете да посрещнете внезапно появили се разходи, било то сметки за ток, наем, вода или друго;
  • ВИВАКРЕДИТ ПЛАН – това е кредит, с който можете да разрешите проблем, изискващ по-голяма сума средства. Например: ремонт, покупка на битова техника, пътуване извън страната или друго;
  • ВИВАКРЕДИТ АВТО – този заем е идеалният ви съюзник, подпомагащ ви в това да си закупите нов автомобил. Не се изисква да доказвате доход, за да ви бъдат отпуснати средствата. Нужно е само да кандидатствате, изписвайки коректно и точно данните си от документа за самоличност. Каква по-добра възможност от това да поставите ново начало, благодарение на Viva Credit.

ВИВАКРЕДИТ ОПТИМА – тук става въпрос за доста по-сериозна сума, която е в размер от 5 000 до 90 000. Важно е предварително да обмислите внимателно всяка една стъпка, тъй като това не е никак малка сума. Бъдете разумни и внимавайте, когато взимате сериозни решения, касаещи цялото ви семейство.

Мнения от клиенти на Вива Кредит

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews