ВИП КРЕДИТ ЕООД

Рег. номер
BGR00016
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Славянски 20, ет. 4, ап. 17, Шумен, 9700
Телефон:
0899 89 75 04

Регистрирана под номер BGR00016, Вуп Кредит ЕООД е компания, която развива своята дейност в пълно съответствие с правилата и законите на Република България. Фирмата развива дейността си в сектор с изключително висока конкуренция. Това налага покриването на изключително високи критерии, които очевидно компанията посреща предвид изключително високите темпове на развитие на компанията.

Къде да ги открием

Компанията е със седалище в град Шумен. Адресът, на който се намира е булевард Славянски, номер 20. Офисът е разположен на 4-ти етаж и се намира в апартамент 17, а пощенският код е 9700. Тук на място можете да научите всичко, което ви интересува по отношение процесите на финансиране. Можете да научите повече за самия продукт, както и за това дали покривате критериите за получаване на кредит.

Ако по някаква причина нямате възможност или желание да посетите лично офиса на компанията, можете да се свържете с нея и по телефона. Там опитни финансисти ще отговорят на всички ваши въпроси. По телефона можете да се свържете с обаждане на номер 0899 89 75 04.

Какво предлага

Вип Кредит ЕООД е финансова компания, която оперира в небанковия сектор. Тя се е специализирала в отпускане на потребителски кредити, които се дават основно на физически лица. За да се получи одобрение за заем не е необходимо да се посрещнат твърде високи критерии. Достатъчно е кандидатът на е пълнолетен и да има сключен постоянен трудов договор с работодател.

Тъй като компанията не изисква да водите гарант, но все пак трябва да се обезпечи по някакъв начин това, че ще изплатите задълженията си, вие трябва да можете да гарантирате на дружеството, че сте в състояние сами да се справите със задачата. Съответно, най-добрият начин за това е да се покаже, че получавате редовно трудово възнаграждение, с което да посрещнете вноските си.

Защо Вип Кредит ЕООД

Вип Кредит е компания, на която можете да разчитате когато изпитвате нужда от финансиране и то незабавно. Фирмата ще ви предостави възможност да получите финансиране в рамките на броени минути след подаване на заявление. Сред предимствата на компанията са ниските лихви, като и лесните за покриване критерии. Компанията има славата на надежден партньор, който не променя условията за своите клиенти.

Мнения от клиенти на ВИП КРЕДИТ ЕООД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews