Виктория 111

Рег. номер
BGR00366
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Димитър Благоев 14, Ямбол, 8600
Телефон:
087 950 01 21; 0899 22 29 99

Регистрирана под номер BGR00366, Виктория 111 оперира в един от най-високо конкурентните сектори в страната. Компанията развива своята дейност локално, което лесно я поставя сред лидерите в областта.

Къде се намира

Седалището на Виктория 111 е в град Ямбол. Ще го откриете на улица Димитър Благоев, номер 14. Офисът е разположен на партерния етаж, а пощенският код е Ямбол, 8600. Тук на място можете да получите подробна информация за услугите, които компанията предлага, както и за условията и правилата за финансиране.

Ако по някаква причина нямате възможност да отидете на място, бихте могли да зададете всички въпроси, които ви вълнуват и по тлефона. Това може да стане с обаждане на номер 087 950 01 21, както и на телефон 0899 22 29 99.

Какво предлага на своите клиенти

Виктория 111 е небанкова, финансова институция. Компанията се е специализирала в отпускане на бързи кредити в малък размер на потребителите

Компанията отпуска финансиране в рамките от 10 до 1000 лева. Работи се бързо и експедитивно, което в случай на нужда може а е от изключително голямо значение.

Целта е да се предложи бързо решение за посрещане на неочаквани разходи от предимно битов характер. Най-често хората теглят заем при закъсняла работна заплата или при неочаквано голяма битова сметка.

Одобрението идва след броени минути, което прави компанията отличен избор при възникване на спешна нужда от пари при неочаквани обстоятелства.

Кои са потребителите

Компанията основно работи с физически лица в активна трудоспособна възраст. Главно се обслужват хора с по-ниски доходи, които работят на постоянен трудов договор. Те трябва да са пълнолетни лица, които задължително имат постоянна заетост. Това изискване се налага, защото компанията иска да има гаранция, че кредитополучателите ще могат да посрещнат своите задължения по погасяването на вноските. Тъй като не се изисква наличие на гарант, потребителите трябва да могат да обезпечат заема по друг начин. Наличието на редовна работна заплата е най-добрият начин за това.

Защо да изберем Виктория 111

Причината, която кара много хора да се доверят на Виктория 111 е, че компанията е фокусирала своята дейност основно на местния пазар. Тя познава проблемите на местните жители, което я прави предпочитана от хората, дори и на фона на най-големите фирми, които са се специализирали в отпускането на бързи заеми.

Мнения от клиенти на ВИКТОРИЯ 111 ЕООД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews