ВФС БЪЛГАРИЯ

Рег. номер
BGR00333
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Сливница 630, 1331,
Телефон:
0885 338 803
Работно време :
9:00 - 17:30

Регистрирана под номер BGR00333, ВФС България се е съсредоточила в една област на кредитирането, в която е изключително трудно да се постигне успех, а дори и за стартирането на подобен бизнес е трудно да се говори, освен ако не е на лице изключително сериозен финансов ресурс. Компанията предлага своите услуги на нарастващ кръг потребители в страната, което се дължи на сериозната ѝ репутация в областта.

Какво предлагат

ВФС България (Volvo Financial Services) е компания, която се радва на дълга история и сериозен авторитет. Тя е известна с това, че е част от един от най-големите в света автомобилни производители - шведския автомобилен гигант Волво Груп. Компанията е тясно фокусирана във финансирането на специализирани автомобили за юридически лица.

Кои са техни клиенти

Компанията има малко по-специфична насоченост. Тя се е фокусирала изцяло в областта на финансирането покупката на автомобили. Тук, обаче, трябва да добавим, че става дума единствено за специализирани превозни средства, които съответно се предлагат единствено за нуждите на юридически лица.

Защо да ги изберем

На компанията трудно може да се намери еквивалент, тъй като тя предлага изключително атрактивни условия за своите потребители. Оскъпяването е незначително, което дава възможност потребителите да се възползват в максимална степен от добрите условия на момента. Фирмата вече е изградила доста стабилна репутация, считайки се за една от най-добрите в бранша въобще.

Къде да ги открием

Седалището на компанията е в град София. Адресът на който можете да ги откриете е бул. Сливница № 630, а пощенският код е София, 1331. На място можете да добиете най-ясна и точна представа за това какви са условията по финансиране, какви са предимствата и как можете съответно да посрещнете критериите за да ви бъде отпуснато финансиране.

Ако сте възпрепятствани и по някаква причина не можете да посетите офис на фирмата, можете да се свържете с финансисти на дружеството и по телефона. Това може да стане на номер 0885 338 803, където специалисти ще отговорят а всички ваши въпроси и ще ви запознаят с всички важни за вас детайли.

Работното време, през което можете да се свържете със служители на компанията е всеки делничен ден от 9:00 до 17:30.

Мнения от клиенти на ВФС БЪЛГАРИЯ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews