Вега-1 ООД

Рег. номер
BGR00007
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Цар Иван Александър 54, Шумен, 1463
Телефон:
0864 23 326

Регистрирана под номер BGR00007, Вега-1 ООД оперира в пълно съответствие със законите и правилата на страната. Компанията е добре позната в районите, в които основно е концентрирала своята дейност, като има доста силно локално присъствие.

Къде се намира

Адресът на компанията е в град Шумен. Седалището на финансовата институция е на улица “Цар Иван Александър”, номер 54, а пощенският код е 1463. Тук, на място, можете да зададете всички въпроси, които ви интересуват относно услугите, които тази компания предлага.

Ако желаете да попитате нещо, което ви вълнува относно финансирането и условията по отпускането на средства, можете да направите това и по телефона. За целта трябва да се обадите на номер 0864 23 326, където ще имате възможността да разговаряте с експерти в областта на финансите.

Какво предлага

Вега-1 ООД е фирма за отпускане на потребителски кредити. Компанията работи основно с физически лица, като условията за финансиране не са сложни за посрещане и покриване. Достатъчно е да разполагате с постоянен трудов договор, който да гарантира, че ще можете да посрещнете вноските по заема без проблем. Като цяло, кредитното ви минало не е от особено значение, стига да не сте имали проблеми в миналото с конкретната компания.

Каква е мисията ѝ

Мисията на компанията е да предложи на хората бърз кредит в случай на нужда. Това е изключително полезно в случай на необходимост от спешно финансиране, тъй като по този начин потребителите могат да бъдат спокойни, че има на кого да се разчита. Човек почти винаги има опцията да поиска финансова помощ от близки и приятели, но не винаги това е най-доброто решение. Това често ни превръща в дългосрочни длъжници, като в последствие се виждаме принудени да връщаме услугата многократно. Именно тук се явява Вега-1 като един лесен и бърз начин за посрещане на финансовите трудности.

Кои са клиентите на фирмата

Потребителите, които основно се възползват от услугите на компанията са граждани на възраст над 18 години, които имат постоянен доход. Компанията може да оперира на територията на цялата страна, но нейните клиенти са основно жители на местата, в които тя има свои представителства. Вега-1 оперира чрез офисите си в Шумен, Дулово, Айтос, Търговище и Кърджали, от където са и основната част от нейните клиенти.

Мнения от клиенти на Вега-1 ООД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews