Варна Кредит Груп Отзиви

Рег. номер
BGR00206
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Александър Дякович 45, Варна, 9000
Телефон:
052 699 555
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 18.00 ч.

Днес в България съществуват не малко на брой кредитни дружества, които са в готовност да ви съдействат в труден финансов момент. Не всички от тях обаче успяват да предложат продукти, създадени съобразно нуждите и търсенията на съвременния потребител. Доказателство за това, че една небанкова институция се е доказала на пазара, са положителните отзиви, мнения и оценки, които получава от страна на клиентите. Варна Кредит Груп е едно от онези дружества, успяло да се изкачи на върха на микрокредитирането и да извоюва сериозна позиция.

Интересни и любопитни факти за компанията

Тази фирма се занимава активно с отпускането на кредити, гарантирани от недвижимо имущество. Тя развива дейността си на територията на морската ни столица – град Варна. Години наред успява да се докаже като сериозен партньор на гражданите, с което спечелва не малко положителни отзиви. Мнението за компанията е стопроцентово положително. Едва ли съществува човек, който да е бил в тясна връзка с нейните кредитни продукти и да не е останал доволен от обслужването, таксите, лишени от допълнителни лихви и цялостната политика на варненската фирма.

Какво се изисква от гражданите, за да се превърнат в собственици на желаните средства?

Формата за кандидатстване по никакъв начин не би могла да се определи като сложна, дори напротив. Единственото, което се изисква от вас, е да отделите малка част от времето си, да прочетете всички общи условия и правила, които дружеството създава и едва след запознаването ви с тях, то можете да преминете към следващия етап.

Можете да попълнете електронната форма за кандидатстване, вписвайки внимателно информацията, свързана с искания от вас кредит и неговото обезпечение.

След това очаквайте обаждане по телефона. Служители от фирмата ще се свържат с вас за предварителна среща, в която да уточните размера на заема, вноските и периодът му на погасяване.

След като сте преминали успешно през тези няколко стъпки следва разглеждане на всичките ви документи, свързани с кандидатстването по заем. Оценител на дружеството ще изготви оценка на имуществото ви, като за цялата тази процедура не сте обвързани с никакво плащане. Всичко се случва бързо, в рамките на час.

Самата ипотека е един вид гаранция за заема, който ви предстои да изтеглите, а имотът продължава да си бъде изцяло ваш.    При представяне на удостоверение за тежести от Агенция по вписванията, сумата се усвоява по ваша банкова сметка без такси за усвояване и управление.

След което следва изплащането на кредита в посочените в договора дати. Стремете се към това да бъдете коректни, спрямо варненската агенция, така както е тя към вас. След като погасите цялата сума, то “Варна Кредит Груп” заличава ипотеката от вашия имот

Важно е преди всичко останало да действате разумно и да помислите внимателно дали наистина се нуждаете от подобен вид заем, дали можете да го обслужвате и срокът му на погасяване наистина ли отговаря на вашето положение.

Преди да сключите какъвто и да било договор с кредитната компания, то потърсете мнения и отзиви за нея, които до известна степен биха ви осигурили малко повече спокойствие.

Мнения от клиенти на Варна Кредит Груп

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews