УНИКРЕДИТ ЛИЗИНГ

Рег. номер
BGR00192
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
Гюешево № 14, ет. 1, София, 1303
Телефон:
02 9765 100

Уникредит Лизинг е една от най-авторитетните компании в областта на финансирането с цел закупуване на различни технически средства. Тя е регистрирана под номер BGR00192. Уникредит Лизинг е дъщерно дружество на Уникредит Булбанк, което прави компанията изключително добре позната на потребителя.

Какво предлага на своите клиенти

Компанията предлага на потребителите продукт с изключително високо качество. Тя се е специализирала и се занимава с отпускането на лизинг за широк спектър от транспортни средства.

Освен това, компанията предлага финансиране за закупуване на индустриално или специализирано оборудване, како и на селскостопанска техника. Сред услугите са също така и отпускане на заеми с цел закупуване на недвижими имоти.

Автомобили втора ръка

В редица страни по света, в това число и в България, пазарът на автомобили втора употреба е изключително силно развит. Уникредит Лизинг предлага на потребителите възможността да намерят и закупят своя автомобил именно от пазара на автомобили втора ръка. Малко са компаниите, които се съгласяват да финансират закупуването на така наречените употребявани активи, но Уникредит Лизинг е сред малкото, които предлагат тази услуга.

Покупката на автомобил на старо може да се окаже изключително добра инвестиция, като това зависи изцяло от конкретното возило. То трябва да е в добро състояние и да е преминало всички необходими проверки за да се знае дали е годно за употреба. Често старите автомобили могат да бъдат по-здрави и надеждни от съвсем нова кола.

Кои са клиенти на компанията

Потребителите на този тип услуга са физически или юридически лица които могат да докажат своята платежоспособност и това, че получават редовни доходи. Това е важно условие, което има за цел да докаже, че лицето ще може да погасяват стриктно и навреме своите задължения.

Къде да ги открием

Уникредит Лизинг оперира на територията на цяла България, като представителства на компанията могат да бъдат открити лесно практически в цялата страна. Независимо дали сте в някой от по-малките или по-големите градове на страната, дружеството винаги има представители някъде в близост до вас, с което силно облекчава и улеснява работата със своите клиенти.

Контакти

Ако по някаква причина трябва да се свържете с централния офис на компанията, ще го откриете в град София. Точното местонахождение е квартал “Гюешево” № 14. Офисът е разположен на ет. 1, а пощенският код е София, 1303.

В случай на необходимост можете да се свържете с компанията и по телефона. Номерът, на който можете да направите това е 02 97 65 100, където можете да научите подробна информация за правилата и условията за финансиране. Там можете да намерите отговор на своите питания.

Мнения от клиенти на УНИКРЕДИТ ЛИЗИНГ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews