УниКредит Кънсюмър Файненсинг Отзиви

Рег. номер
BGR00089
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Гюешево 14, ет. 3, София, 1303
Телефон:
0700 15 600
Работно време :
Пон. – Пет. 08.00 - 18.00 ч

УниKредит Кънсюмър Файненсинг EАД е компания, която развива своята дейност в областта на потребителското финансиране. Едно от нещата, които на всички е известно, е че дружеството е част от УниKредит Груп – финансова група лидер на банковия пазар в Европа.

Как успяваме да спечелим положителни отзиви и мнения за нашата дейност?

Безспорно създаването на мнения, отзиви и оценки е един от основните плюсове за компанията. По този начин тя успява да изгради име и да утвърди позициите си в този бранш. Не малко граждани решават да се възползват от услугите на този тип дружество и остават наистина очаровани от обслужването, коректността и приятелското отношение, с които биват посрещани.

В процес на теглене на заемите не биват застигани от лихви или такси, които предварително не са били споменати. Това е сериозна предпоставка за положителните оценки и мнения, от страна на потребителите. Освен това компанията успява да предложи множество продукти на съвременния гражданин, съобразени изцяло с неговото търсене. Избирайки УниKредит Кънсюмър Файненсинг EАД, то вие правите възможно най-правилния избор.

Корпоративната политика е насочена към създаване на финансиране от ново поколение чрез високо качество на обслужване и иновативни решения. Това, най-общо казано, е в епицентъра на самата компания, стремяща се към това да оправдае доверието, което хората са изградили за нея.

Основната ни цел е да осъществяваме идеите на нашите клиенти и партньори по съвременен, бърз и удобен начин. Стремим се да помагаме на клиентите ни да поемат отговорни финансови решения, да предлагаме най-подходящия продукт по най-прозрачния начин.

УниKредит Кънсюмър Файненсинг EАД не изисква да напускате уюта и комфорта на дома си, както и да чакате дни наред за получаване отговор на вашата кандидатура. Тук нещата се случват далеч по-бързо от очакваното.

Репутацията ни се гради върху доверие, отговорност и високо качество на работата. Затова и не правим компромис с условията, достигащи до вас. За нас е по-важно от всичко да удовлетворяваме потребителското търсене, предлагайки ви най-доброто решение.

Акциите на УниKредит Корпорейшън Финансинг като цяло приеха принципите и ценностите на УниKредит Груп, като поставиха почтеността на основата на своята система.

Ако считате, че тази информация не е достатъчна, за да се възползвате от финансовите услуги на компанията, то винаги можете да позвъните на посочения в сайта телефонен номер. Гарантираме ви, че всяка една консултация е напълно безплатна. Обслужващият персонал на УниKредит Кънсюмър Файненсинг EАД ще отговори с търпение и в детайли на всеки ваш въпрос. Ние предлагаме решения на вашите проблеми. От вас самите зависи кой път ще изберете – краткия или дълъг!

Мнения от клиенти на УниКредит Кънсюмър Файненсинг

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!