УниКредит Булбанк Отзиви

Рег. номер
BGR00089
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(1 reviews)
Адрес:
пл. Света Неделя 7, София, 1000
Телефон:
0700 184 84
Работно време :
Пон. – Пет. 08.00 - 18.00 ч

Увереността, която всяка банкова институция прилага в своите дейности се прехвърля и в качеството на услугите, които предлага на своите клиенти. Респективно всеки един от тях се чувства много по-сигурен във съответните парични процедури, които се налага да прави в ежедневието си.

Ето защо умението на специалистите в даденото учреждение да възприемат и да обгрижват финансовите дилеми на своите клиенти е едно от най-важните неща в тази сфера. Именно то печели добрите мнения и отзиви на дадената институция.

УниКредит Булбанк е едно от тези места, където всеки потребител може да се почувства специален. Причината е, че тук всеки един професионалист е наясно, че както хората са индивидуални личности, така и техните проблеми, свързани с пари варират. Това е поводът за изграждането на една качествено работеща система, която да предоставя най-важното нещо за клиентите си и техните финанси – сигурност.

За компанията

УниКредит Булбанк (УниКредит Булбанк АД) е най-голямата българска банка с активи над 13.9млрд лева към септември 2014 година. Дружеството обслужва над един милион граждани и домакинства, като сред тях и частни клиенти, малки и средни предприятия, големи местни и международни компании, част от цялостната икономическа среда в страната.

Тази широка дейност на компанията доказва нейните стремежи за спечелването на клиентското доверие. А няма нищо по-ефективно в постигането на тази цел от успешните резултати във всяка финансова процедура.

Всяка услуга, свързана с определен тип банкиране е внимателно преценявана от служителите на учреждението и се стреми да достигне и предостави онази точност на своите потребители, която би могла да доведе до финансови успехи и за тях самите.

За дейностите си банката е заслужила редица награди и признания. Сред тях, най-актуалните са „Банка на годината 2014 в България“ на списание The Banker, част от групата на Financial Times. Също така, учреждението успява да постигне още по-високи резултати и да получи признанието за „Най-добра банка на годината за 2014 година“ на списание EMEA Finance и сп. Global Finance, „Най-добра банка в управлението на парични средства за 2014“ на сп. Euromoney и много други.

Как УниКредит успява да заслужи високите мнения и отзиви на своите клиенти и партньори

Качествената професионална работа не е единственото важно нещо, което подобно учреждение трябва да поддържа на високо ниво. От огромно значение се оказва и отношението към всички потребители, които имат нужда от професионален финансов съвет и достъп до специфична информация, която да помогне на всяко частно лице и бизнес да оцелеят в трудната понякога икономическа обстановка.

По този начин банката се справя с най-очакваните от нея изисквания.

Тук всеки клиент получава достъп до разнообразие от кредитни услуги. Потребителски кредити за с фиксиран лихвен процент в различни размери, бърз заем между 500лв и 10 000лв, студентски кредит и такъв с финансово обезпечение – това са една от най-важните услуги, които банката предлага на своите потребители достатъчно достъпно и ясно. Именно тази прозрачност е от огромно значение за всички клиенти на учреждението, тъй като именно тя създава усещането за спокойствие по време на връщането на получените суми.

Банката предлага и ипотечни кредити, също овърдрафт и други, комбинирани с различни промоции, които правят тези услуги много по-ефективни и достъпни за всеки, нуждаещ се от тях.

Този тип на добре разпределени задачи и финансова дисциплина на УниКредит Булбанк е и една от основните причини тя да печели доверието на своите партньори, както и добрите мнения и отзиви на всеки, който се е допитал до съветите на специалистите тук.

Мнения от клиенти на УниКредит Булбанк

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 1 reviews
Nqma da se vyrna pri tqh

Golqmo chakane. Nqma kade da sedne chovek, nqma i sistema za red.