ТРАНСЛИЗИНГ

Рег. номер
BGR00358
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Париж 8, София, 1000
Телефон:
02 9309976

Регистрирана под номер BGR00358, Транслизинг е компания, която оперира в небанковия финансов сектор на страната. Тя се радва на нарастващ интерес и авторитет сред потребителите, което от своя страна се дължи на прозрачната политика и лесни за разбиране и спазване правила в процеса на финансиране.

Какво предлагат

Транслизинг е финансова организация, която оперира в небанковия сектор. Тя се занимава с отпускане на бързи кредити, което днес е един от най-динамично развиващите се сектори в областта на финансите. Компанията основно отпуска финансови средства под формата на потребителски кредити на своите клиенти, като за целта е необходимо да се покрият съвсем лесни за достигане критерии..

Кои са техни клиенти

Клиенти на фирмата са предимно физически лица. Те трябва да са на възраст над 18 години, като едно от най-важните условия е наличието на постоянна работа. Тъй като не се изисква предоставянето на никакви гаранции, компанията има за цел да защити сама себе си като постави пред кандидатите условието да имат постоянна заетост. По този начин хората един вид гарантират чрез работната си заплата, че са платежоспособни и ще могат да погасяват своите задължения.

Защо да ги изберем

Ако имате спешна нужда от пари, Транслизинг може да ви бъде от голяма полза, тъй като компанията отговаря на потребителите изключително бързо. Това ви дава възможност да се ориентирате по-добре в обстановката и бързо да разберете дали сте одобрени за заем или съответно трябва да търсите на друго място.

Компанията предлага ясна и прозрачна политика по финансиране, което означава, че няма да има неясноти и обърквания, резултат от ситен и неразбираем шрифт, което, за съжаление, е практика на много места.

Къде да ги открием

Фирмата се намира в София. Седалището ѝ ще откриете на адрес ул. Париж 8, а пощенският код е София, 1000. Тук можете да научите най-точно и подробно какви са условията за финансиране, но също така можете да се запознаете и предимствата на кредитния продукт, който компанията може да ви предложи.

Ако по някаква причина нямате възможност да посетите офиса, можете да се свържете със служители и по телефона. С обаждане на номер 02 930 99 76, вие ще можете да зададете всички въпроси, които евентуално биха ви вълнували или притеснявали.

Мнения от клиенти на ТРАНСЛИЗИНГ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews