Топ Кредит Отзиви

Рег. номер
BGR00283
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(1 reviews)
Адрес:
ул. Нестор Марков 2, Плевен, 5800
Телефон:
0700 17 454
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 18.00 ч.

Топ Кредит е една от онези компании, която печели високото мнение за себе си и добрите отзиви не просто така. Кредитната институция се справя с редица финансови проблеми, които нейните клиенти трябва да решат за себе си. Дружеството разполага с качествено работещи специалисти, които прилагат всички свои умения в икономическите среди и по този начин създават удобна и щадяща среда за финансите на всеки един човек.

За компанията

Топ Кредит ООД е небанкова институция, която е поставила пред себе си цели, съвпадащи с желанията на всеки един потребител на парични услуги да реши своите грижи и да се справи с всяка финансова дилема, която животът често предлага. Дружеството е вписано в Регистъра на НФИ при Българска народна банка под номер BGR00283. То работи изцяло съгласно разпоредбите на Закона за потребителския кредит.

Специалистите тук осъзнават важността от всяка минута, когато дадено лице е изправено пред финансов проблем. Ето защо времето е един от най-ценните фактори, които определят работата на служителите на Топ Кредит.

Как компанията успява да спечели високото мнение и отзиви на своите потребители

Ситуациите, които биха могли да доведат до спешна нужда на пари не са една и две. Подобни случаи касаят вниманието на всеки човек и уменията му да се изправя пред създалите се обстоятелства. Както е ясно обаче, не винаги паричните средства достигат за всеки такъв момент и се налага да се потърси външна помощ.

За съжаление, в реалността много частни лица не могат да разчитат на подобна асистенция, поради ред причини. Сред най-неочакваните откази за кредит, потребителите споделят:

  • липсата на стационарен телефон;
  • невъзможност да осигурят поръчител;
  • недостатъчен официален доход;
  • липса на движимо имущество;
  • нисък скоринг;
  • без обяснение или други неясни причини.

Въпреки това в подобни случаи, много хора са съвсем изрядни платци, макар и да не могат да осигурят желаните гаранции пред съответните дружества. Топ Кредит предоставя възможност на всеки един от тях да се справи с финансовите си проблеми, без да изисква наглед абсурдни неща.

Така всеки един потребител, който е коректен платец и няма непогасени заеми със статус „необслужван“ или „загуба“, има постоянен трудов договор с повече от 6 месеца стаж при последния работодател или регулярен доход по граждански договори или собствен бизнес, е подходящ. Тогава екипът на Топ Кредит прави всичко възможно съответното лице да получи така нужното му партньорство с институцията.

Прозрачност и бързина са другите силни страни на услугите тук. Лихвите са изцяло фиксирани, като също така липсват скрити такси или „условия в дребен шрифт“ в дъното на страниците на договорите.

Заемите, които институцията предлага на своите клиенти са в диапазон 200 – 800лв. Могат да бъдат върнати в срок между 3 и 18 месеца, като кредитите до 400лв са достъпни за максимален срок от 6 месеца. Изискуемата възраст за кандидатите е не по-малка от 21 години и не повече от 75 години.

Необходимо е лицето да работи на постоянен трудов  или граждански договор. Също така е възможен вариантът, при който то има доходи от пенсия по стаж и възраст, както и от дейност в сферата на свободните професии, където нужният месечен доход трябва да бъде по-висок от 200лв.

Решаването на финансови премеждия не се случва единствено с отпускането на съответната парична сума. Тук всеки специалист е наясно, че правилният икономически съвет е първата стъпка към достатъчно бързото справяне със ситуацията. Ето защо качествените съвети не биват спестявани и всеки потребител може да се възползва от тях, за да предвиди много по-добре своето финансово положение и да  бъде наясно как ще се справи със създалата се ситуация.

По този начин и с правилно насочена работа, дружеството успява да си спечели високи отзиви и мнения на всеки свой клиент и партньор във финансовата сфера.

Мнения от клиенти на Топ Кредит

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 1 reviews
by Петър Иванов on Топ Кредит
Задължително се ходи в офис

Не може да се кандидатства онлайн или по телефона, трябва задължително в офис.