Тони Консулт

Рег. номер
BGR00386
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. НИКОЛАЙ ХАЙТОВ № 34, ет.9, офис 26, ж.к. Дианабат, София, 1172
Телефон:
02 8 683 570

Тони Консулт е фирма, която е регистрирана и оперира под номер BGR00386. Тя развива своята дейност в небанковия финансов сектор, с което се оказва на едно от най-висококонкурентните полета на изява в страната. Компанията, обаче, се радва на постоянно нарастваща популярност, което затвърждава нейната сериозна репутация сред все по-голям брой потребители.

Какво предлага

Тони Консулт ООД е фирма, предлагаща финансов лизинг и отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства.

Това дава възможност на компанията да предложи по-атрактивни условия, в сравнение с повечето други компании, които развиват своята дейност в този сектор. Тя може да предложи по-постоянни и непроменливи условия.

Фирмата работи изключително бързо и дава отговор на всички кандидати в рамките на броени минути. Това се цени допълнително от потребителите, тъй като им дава възможност да разполагат със своето време, без значение от това дали са получите потвърдителен или отрицателен отговор.

Кои са техни клиенти

Клиенти на компанията са физически и юридически лица, които желаят да получат бърз кредит или финансов лизинг. Независимо от целта на лизинга, условията винаги са много атрактивни и примамливи, което от своя страна се изразява в почти никакво оскъпяване и редица облекчения в процеса на погасяване.

Защо да ги изберем

Компанията се радва на все повече лоялни клиенти, които се завръщат отново и отново към нейните услуги. По този начин може да се постигне бързо популяризиране, тъй като хората очевидно са доволни от условията за финансиране и лизинг.

Къде да ги открием

Седалището на Тони Консулт е в град София. Адресът на който можете да намерите компанията е ул. НИКОЛАЙ ХАЙТОВ № 34, ет.9, офис 26, ж.к. Дианабат. Пощенският код е София, 1172.

Тук на място можете да се запознаете най-добре и най-подробно с условията за лизинг и отпускане на бърз заем. Можете да зададете всички свои въпроси и да разберете дали отговаряте на критериите и изискванията на компанията за отпускане на средства.

Ако по някаква причина не можете да посетите лично офиса на фирмата, можете да направите това и по телефона. На номер 02 8 683 570, експерти от компанията ще отговорят на всички ваши въпроси търпеливо и по начин, който да изчисти всички неясноти.

Мнения от клиенти на Тони Консулт ООД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews