Тексим Банк Отзиви

Рег. номер
N/A
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Тодор Александров 141, София, 1309
Телефон:
02 903 55 00
Работно време :
Пон. – Пет. 08.30 - 17.30 ч.

Texim bank е една от първите банки, които действат и до момента, като лидери на финансовия пазар. Тя е също така сред най-успешните частни дружества в България, учредена през 1992г, където са налице повече от 400 акционери. Успехите на дружеството се дължат на качествена работа, дългогодишен опит и богата професионална история. Именно тези ценности му носят всички положителни мнения и отзиви на клиенти и партньори.

За компанията

Опитът и стремежите към все по-добри резултати във  финансовите среди са пътят, по който банката върви от своето създаване до този момент. Те са включени и в бъдещите планове на учреждението и пътят към общи успехи с партньорите му. Опитът означава познание. Познание на националните пазари и резултатите, които следват от това.

Специалистите в Тексим банк осъзнават и важността от непрестанното развитие на продуктовата гама, която се предлага на потребителите на парични услуги. Целта за това е да бъде „в час“ и с постоянно развиващите се изисквания на пазара в страната.

Как се печелят високото мнение и добрите отзиви на клиентите

Отговорът на подобен въпрос се крие най-вече в отношението към всеки индивидуален потребител на банковите услуги и към неговите финансови изисквания, проблеми и дейности. Мисията на учреждението е да предлага постоянно иновационни методи и съвременни банкови продукти, базирани на високотехнологични и информационни решения, както и разбиране на нуждите на клиентите, независимо дали те са физически или юридически лица.

Нормално е фокусът да пада върху потребителите. За да се справи с всяко едно изискване на финансовия пазар Тексим банк полага усилия през годините, които я водят до забележителни резултати и позиции в съответната сфера. Банката е член на:

  • Асоциацията на банките в България;
  • Българската асоциация за сигурност при картовите разплащания (БАСКР);
  • Българската фондова борса – София АД;
  • Националната картова схема;
  • Централен депозитар АД;
  • European Payments Council – SEPA Credit Transfer Scheme;
  • MasterCard International;
  • W.I.F.T.;
  • Visa Inc.

Тук всеки потребител има достъп до едни от най-съвременните банкови операции и услуги, като EasyPay. Тексим банк е агент или участва в Банковата интегрирана система за електронни разплащания БИСЕРА и БИСЕРА7-EUR. Тя още фигурира в Банкова организация по разплащания на карти (БОРИКА), регистриращ орган е на Инфонотари от 2011г и притежава Трансевропейска автоматизирана система за брутен сетълмент на експертни преводи в евро в реално време (TARGET2). и Система за брутен сетълмент в реално време (RINGS).

Всеки един елемент и процес от услугите, които Тексим банк предлага е с цел създаване на комфорт в клиентите ѝ и постигането на целенасочени и успешни партньорства за дълго време. Това носи на банката логичните и заслужени високи мнения и отзиви, които нейните потребители си изграждат.

Мнения от клиенти на Тексим Банк

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews