Теру Кредит

Рег. номер
BGR00375
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Г. С. Раковски, №13, ет. 2, офис 18, СИТИ ЦЕНТЪР, Ямбол, 8600
Телефон:
0879 500 120

Регистрирана под номер BGR00375, Теру Кредит е фирма, която оперира в небанковия финансов сектор и работи с широк спектър от потребители. Компанията е регистрирана в град Ямбол, макар че без проблем може да упражнява и развива своята дейност на територията на цялата страна.

Кои са техни клиенти

Клиенти на компанията са както физически, така и юридически лица. Разбира се, условията и изискванията към едните и към другите могат в известна степен да се различават, но това не означава, че те не са еднакво справедливи и обективни. От услугите на фирмата се възползват хора и бизнеси от цялата страна, но най-вече от региона на Ямбол.

Какви са предимствата на компанията

Основното предимство на компанията е, че тя е изключително добре запозната с нуждите и особеностите на местния пазар. Базирана в Ямбол, тя познава много добре грижите и проблемите на хората от града, с което има сериозна преднина дори и на фона на най-големите и авторитетни фирми за отпускане на бързи кредити в страната. В работата на служителите се вижда ясно персоналния подход, базиран на познаването нуждите на местните жители.

Какво точно предлага

Компанията предлага на потребителите възможността да изтеглят бърз кредит, за което са необходими едва няколко минути за да получите потвърждение. Бързината на вземането на решения позволява по-добре да организирате времето си и да сте сигурни в това с каква сума евентуално ще разполагате. Бързият отговор прави компанията отлично решение тогава, когато се нуждаете от спешна финансова помощ за посрещане на неочаквани предизвикателства.

Къде се намира

Компанията е със седалище в град Ямбол. Главният ѝ офис ще откриете на адрес ул. Г. С. Раковски, №13. Офисът е разположен на ет. 2, в сградата на СИТИ ЦЕНТЪР. Пощенският код е Ямбол, 8600.

Тук на място можете да се запознаете с всички продукти и услуги, които компанията предлага на потребителите. Можете да зададете всички въпроси, които ви вълнуват и чийто отговор ще ви помогне да вземете решение дали да се възползвате от услугите на фирмата.

Ако по някаква причина нямате възможност да посетите офиса на улица Георги Сава Раковски, можете да се свържете със служители на компанията и по телефона. Можете да направите това на номер 0879 500 120.

 

Мнения от клиенти на Теру Кредит

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews