ТЕРРА Кредит Отзиви

Рег. номер
BGR00001
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Арсеналски 11, ет. 8, ап.12, Лозенец, София, 1421
Телефон:
0700 17 787
Работно време :
Пон. - Пет. 09.00 - 18.00 ч.

Спокойствието, което всеки клиент изисква от една небанкова институция – това е едно от най-честите изисквания, които съществуват към дружествата, отпускащи заеми. Терра Кредит е едно от тези учреждения, където всяко частно лице може да срещне финансова подкрепа и разбиране на проблемите му в основа. Именно тези старания и успехи на компанията в тази професионална насока ѝ носят високото мнение и добри отзиви на всички, които са се допитвали до специализираните съвети и услуги на нейните служители.

За компанията

Терра Кредит (Терра Кредит ООД“) е финансова институция, вписана в регистъра на Българската народна банка и извършваща дейност по отпускане на потребителски кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства. В задействането на своите планове и работни процеси, Терра Кредит успява да ги изпълни ефикасно на територията на цялата страна. Така, към началото на 2012г компанията разполага с 49 офиса в 45 града в страната, които се развиват постоянно.

Целите на дружеството в момента са да предоставя услуга, осигуряваща сравнително малки по размер суми на всички лица, които имат финансови дупки за попълване и непредвидени разходи. По този начин компанията успява да редуцира риска и в същото време създава добра среда и възможности за всеки един, който има желанието да кандидатства и получи заем. По този начин се постига и пълна възвръщаемост на отпуснатите финанси в разумно кратки срокове.

Как компанията печели своите добри отзиви и високо мнение

Насочеността на работата на Терра кредит е предимно към една специфична таргет група, която се състои от физически лица със среден или по-нисък икономически статус. Именно те се нуждаят много по-често от бързи кредити в не особено големи размери за неотложни нужди. Това решение е прието с оглед на ситуацията в страната и по-точно нейното икономическо лице. Те сочат, че в България хората, които имат нужда от подобен тип финансиране не са никак малко и предоставянето им на тази възможност е ползотворна мисия, която компанията следва.

Гъвкавостта, която дружеството предлага, когато става дума за връщането на заемите е максимално удобна за всеки един потребител на услуга и именно това носи доброто име , високи отзиви и мнения за Терра Кредит. Така всеки заем е максимално оптимизиран в услуга на неговите ползватели, а издължаването не натоварва семейните или лични бюджети, като и осигурява висока събираемост.

В своите дейности компанията следва политиката на привличане на местни специалисти с опит във финансовата сфера, на които да делегира развитието на офисите си. Процесите тук функционират с помощта на специфичен автоматизиран софтуер. Той умее да генерира документите, свързани с предоставянето на кредити много по-бързо. Също така следи оборота на документи, осчетоводяването на всички операции и актуализирането на базата данни.

По този начин се постига едно високо ниво на ефективност на работата на специалистите в дружеството. А именно то рефлектира правопропорционално на качественото предоставяне на финансовите услуги на таргет групите на компанията. По този начин, всеки един заем бива одобряван много по-бързо, за да послужи на кандидатстващите за него да решат икономическите си проблеми възможно по-навременно. Това печели и високото мнение и добри отзиви на компанията през годините на нейната практика в сферата.

Мнения от клиенти на ТЕРРА Кредит

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews