TBI Bank Отзиви

Рег. номер
N/A
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54, Лозенец, София, 1421
Телефон:
0700 175 71
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 18.00 ч.

Част от групата на TBIF Financial Services B.V. , към която принадлежат и едни от най-утвърдените на българския пазар марки TBI Leasing и TBI Rent, компанията успява да се наложи като доставчик на една от най-търсените съвременни услуги. Това е отпускането на парични кредити и различен тип финансови услуги, които могат да дадат на даден потребител търсеното спокойствие и развитие. Така дружеството се справя във всяка една икономическа ситуация на партньорство и успява да заслужи високите мнения и отзиви на своите клиенти.

За компанията

Съвместната работа със своите партньори и клиенти, дружеството оценява като едно от най-важните неща, които трябва да бъдат поддържани на ниво. Резултатът от тези усилия се крие в оценката на всеки един клиент за компанията. TBI bank е считана за една от най-активно и добре управляваните институции и развиващи се дружества. Това е очакван резултат от всички стремежи за добра комуникация с клиентите, ефективна работа и лоялност към всеки индивидуален потребител и неговите парични нужди.

Фокусът на работа е потребителското финансиране и предоставяне на нужните кредити на малки и средни предприятия, функциониращи в България и Румъния. Именно те са един от основните двигатели на съвременното общество и заслужават да получат подкрепата, от която имат нужда.

За успехите на банката и резултатите от работата ѝ сочат и редица класации, поставящи я сред челните места през последните три години.

Как се стига до тези отзиви и положителни мнения за дружеството

Качеството и достатъчно бързото обслужване, комбинирани с доказателство за сигурност – това са едни от най-важните елементи, които всеки клиент търси от своята банка-партньор. Именно към тези качества се стремят и специалистите в TBI bank, които се грижат за успешните партньорства със своите клиенти. Наблюдава се изначално важният стремеж за удовлетворяване на клиентските изисквания и нужди.

Идеята е да се предлагат много по-лесни за използване продукти, като постоянно се наблюдава подобрение във всеки един процес, свързан с технологиите и банкирането. Всичко това е на практика в полза на потребителите и техните стремежи в бизнес насока.

Така се показва огромно доверие в представителите на малкия и среден бизнес. Държи се на тяхната енергия и желание да бъдат на върха и да постигнат всеки свой план в работна насока. А именно тези стремежи на партньорите на банката са и целта на всяка една икономика – да създава добри условия за всеки един прохождащ или развиващ се бизнес, след което той да бъде максимално коректен и полезен за останалата икономическа среда.

Предложенията на компанията за развитието на успешен бизнес за споменатите микро, малки и средни предприятия включват разнообразни по рода си кредити и лизинг услуги. Другата силна страна на този тип взаимодействие е и добрата лихва, от която могат да се възползват получилите кредит фирми. Така, всяко едно изгодно условие на взаимодействие, всеки един срочен депозит и улеснени банкови операции се превръщат в причина TBI bank да получи всички досегашни положителни мнения и високи отзиви за своята практика във финансовата сфера.

Мнения от клиенти на TBI Bank

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews