Т.С.ЛИЗИНГ-АУТО

Рег. номер
BGR00126
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Миджур 18, София, 1164
Телефон:
02 963 16 98; 02 963 41 85

Регистрирана под номер BGR00126, компанията стриктно спазва и се съобразява с особеностите на българското законодателство. Тя развива своята дейност в областта на лизинга, като предлага закупуване на изплащане на различни видове технически и превозни средства.

Къде се намира

Седалището на компанията се намира в град София. Адресът, на който можете да я откриете е ул. Миджур, номер 18, а пощенският код е София, 1164. Тук на място можете да се запознаете по-детайлно с наличните лизингови програми, с което ще можете да прецените дали те отговарят на вашите нужди.

Ако по някаква причина нямате възможност да посетите на място офиса на фирмата, подробна информация от опитните финансисти на  Т. С. Лизинг - Ауто можете да получите и по телефона. За целта трябва да се обадите на номер 02 963 16 98 или на 02 963 41 85.

Какво предлага на потребителите

Софийската компания Т. С. Лизинг - ауто ООД оперира в областта на лизинга и финансирането. Фирмата се е специализирана в предлагането на финансов лизинг, основно за закупуване на превозни средства и друга техника. Компанията финансира покупката както на нови, така и на употребяване автомобили, камиони, тирове, ремаркета, автобуси, микробуси и други. За нуждите на бизнеса се предлага закупуването на лизинг на различни видове строителна техника и оборудване.

Защо да им се доверим

Предимството да се доверите на компанията е, че можете да закупите редица стоки, сред които основно возила, без почти никакво оскъпяване и на оптимално добра цена. Ще можете да се възползвате от услугите на фирмата при изключително прозрачни и елементарни условия, като няма опасност нещо да ви подведе или да остане незабелязано, тъй като е изписано с по-ситен шрифт.

В резултат на коректното си и прозрачно отношение, днес компанията се радва на нарастващ интерес в потребителите. От голямо значение е това, че доверието бива оправдано и броят на онези, които отново се завръщат, става все по-голям сред потребителите.

Редовните клиенти са най-добрата реклама, което обяснява големия интерес към компанията. Най-голяма част от клиентите са хора, които искат да закупят возило втора ръка, което по традиция представлява основен процент от автомобилите по нашите пътища. За потребителите ползването на услугите на Т. С. Лизинг - Ауто означава да спестят време и средства.

 

Мнения от клиенти на Т.С.ЛИЗИНГ-АУТО

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews