Стик-Кредит АД

Рег. номер
BGR00370
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Васил Левски № 16, вх. 2, ет. 4, ап. 8, Нови пазар, 9900
Телефон:
0700 105 14
Работно време :
работни дни: 09:00 - 17:00, събота: 10:00-17:00

Регистрирана под номер BGR00370, Стик-Кредит АД е компания, която работи и упражнява своята дейност на българския финансов пазар. Тя действа в пълен синхрон със законодателството в тази сфера, поради което бързо печели доверието и уважението на потребителите.

Какво предлага

Стик-Кредит АД е финансова компания, която оперира в небанковия сектор. Тя е специализирана в отпускането на бързи кредити. Предимството е, че потребителите бързо получават отговор дали са одобрени, а в резултат могат по-лесно и бързо да организират своите финанси.

Компанията предлага финансиране при изключително облекчени условия. Достатъчно е потребителят да може да докаже, че получава редовни доходи от трудово възнаграждение и с лекота може да бъде одобрен за заем.

Обикновено, както е и при други компании от този сектор, причината за лесното одобрение се крие в това, че потребителите получават заеми в малки размери, поради което вероятността да не могат да се справят със своите вноски след това е нищожна.

Къде се намира

Седалището на компанията е базирано в град Нови пазар. Ще го откриете на адрес улица Васил Левски, № 16, вх. 2, ет. 4, ап. 8. Пощенският код е Нови пазар, 9900. Ако желаете, можете да посетите офиса на място и да зададете всички въпроси, които ви интересуват относно процеса на финансиране.

Ако нямате възможност да посетите офисът на компанията лично, но желаете да получите информация относно услугите, които предлага, трябва само да се обадите на номер 0700 105 14. Там експерти на дружеството ще ви запознаят с всички необходими детайли около процеса на кандидатстване и одобрение.

Работното време на компанията е от 09:00 до 17:00 часа във всички делнични дни, като в събота тя работи от 10:00 до 17:00 часа. Можете да посетите офисът на фирмата в този часови диапазон и да разберете дали отговаря на вашите нужди към момента.

Защо да изберем Стик-Кредит

Компанията е разположена в град Нови Пазар, поради което тя е изключително добре запозната с нуждите и проблемите на местните жители. Именно поради тази причина, много от тях отдават предпочитание на тази фирма, поставяйки я пред редица други, много по-големи. Предимството да се познават особеностите на местния пазар е изключително голямо и именно това е формулата за успех на компанията.

Мнения от клиенти на „СТИК-КРЕДИТ “ АД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews