СТАНДАРТ ЛИЗИНГ

Рег. номер
BGR00101
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ж.к. Яворов бл. 73, София, 1111
Телефон:
02 971 40 04

Регистрирана под номер BGR00101, Стандарт Лизинг действа в пълен синхрон и съответствие със законодателството на страната. Компанията се радва на постоянно нарастващ брой лоялни клиенти, които знаят, че могат да разчитат на нейния професионализъм при нужда.

Какво предлага на потребителите

Стандарт Лизинг е небанкова финансова компания, която предлага на своите клиенти възможността да се възползват от финансов лизинг. Това позволява на потребителите да закупят различни видове стоки, като в последствие те изплащат закупеното на по-малки вноски. По този начин клиентите на компанията могат да придобият имущество, което в противен случай не биха могли да си позволят.

Кои са клиенти на компанията

Клиенти на Стандарт Лизинг са физически и юридически лица, които се интересуват от закупуване на стоки на изплащане. Единственото условие, което трябва да се покрие е потребителите да могат да докажат, че ще разполагат с достатъчно средства за да погасяват закупеното на лизинг от тях и по този начин ще са в състояние да изплатят задълженията си към компанията.

Защо да изберем тях

Фирмата може да ви бъде изключително полезна с това, че на цената на почти никакво оскъпяване ще можете да придобиете нещо, което в противен случай би преобърнало с главата надолу баланса на вашите финанси. По този начин, обаче, потребителите могат да придобият дори по-скъпоструващи стоки, за които ще могат да се разплатят постепенно във времето.

Къде да ги открием

Адресът на компанията е в град София, където е базирано седалището на дружеството. То се намира в жилищен квартал Яворов. Офисът е разположен в бл. 73, а пощенският код е София, 1111.

На място тук можете да се запознаете с всички възможности за закупуване на различни стоки на лизинг. Можете да добиете ясна представа за правилата и условията, а също и за изискванията, на които кандидатите за финансиране трябва да отговарят.

Ако желаете да се свържете със служители на Стандарт Лизинг, но нямате възможност да посетите офис на фирмата, можете да получите необходимата ви информация и по телефона. Това може да стане като се обадите на номер 02 971 40 04, където ще можете да разговаряте с някой от финансовите експерти на дружеството. Те ще отговорят на всички ваши питания и ще се постараят да бъдат максимално ясни.

 

Мнения от клиенти на СТАНДАРТ ЛИЗИНГ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews