СТАЛ 2007

Рег. номер
BGR00222
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ж.к. Горна Баня, ул. 639, №9, София, 1614
Телефон:

Стал 2007 е компания, която оперира в областта на финансите и реализира своята дейност в небанковия финансов сектор. Регистрирана е и реализира своята дейност под номер BGR00222. Фирмата работи при строго спазване условията и правилата на сектора в Република България, с което си печели доверието на потребителите и се радва на нарастващ интерес.

Какво предлага

Стал 2007 е фирма, която се занимава основно се с отпускане на заеми. Компанията се е специализирала основно в областта на бързото кредитиране, което се счита за един от най-динамично развиващите се сектори в страната към момента. Предлагат се предимно по-малки суми, като най-често сроковете за погасяване на заема са сравнително кратки.

Кои са клиентите

Стал 2007 работи както с физически, така и с юридически лица. Отпуска финансиране при изключително прозрачни и атрактивни условия, като съответно условията се отличават в известна степен, в зависимост дали се финансира частно лице или фирма. Това е напълно естествено и е нещо, което се наблюдава при повечето компании в сектора.

Какви са условията

Стал 2007 предлага изключително атрактивни условия за финансиране. Ниските лихви и прозрачността се допълват от сравнително занижени критерии за одобрение на кандидатите. При физическите лица се набляга основно на това да имат постоянна работа на безсрочен трудов договор.

Целта на това условия е компанията да си гарантира, че няма да се стигне до положение, в което кандидатът няма да може да погасява своите вноски. Това се дължи и на липсата на изискване за гарант, което при повечето банкови заеми задължително присъства като условия.

Къде да ги открием

Седалището на компанията е в град София. Ще откриете главния офис на адрес жилищен квартал Горна Баня, ул. 639, №9, а пощенският код е София, 1614. На място в офисът на фирмата ще можете да научите подробно какво точно предлага тя, какви са условията за финансиране и какви са предимствата в сравнение с другите компании, които оперират в този сектор.

Защо да изберем тях

Компанията работи със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства. Това дава на потребителите редица гаранции. Сред най-големите предимства е това, че по този начин фирмата може да предложи на потребителите непроменливи условия и по този начин да създаде усещане за сигурност и стабилност.

Мнения от клиенти на СТАЛ 2007

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews