Speed Credit

Рег. номер
BGR00324
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Петко Д. Петков №8, Русе, 7000
Телефон:
032 601 420

Спийд Кредит ООД е компания, която оперира под регистрационен номер BGR00324. Компанията обслужва своите клиенти в пълно съответствие със законите и правилата на страната, като предлага на потребителите услуга с много високо качество. Компанията е със седалище в град Русе.

Какво предлага

Спийд Кредит ООД е небанкова организация, която оперира в небанковия финансов сектор. Фирмата е специализирана в отпускането на бързи кредити. Това са малки по размер заеми, които се отпускат за кратък период от време при облекчени условия.

Кои са клиентите

Клиенти на фирмата са основно физически лица, които предпочитат да разчитат на себе си в случай на нужда. Това са хора, които имат постоянна работа и получават редовни доходи, но по една или друга причина към дадения момент изпитват затруднение да се справят с по-висока сметка или неочаквано възникнал разход.

Какви са условията

Условията за отпускане на заем са много прозрачни, като компанията се старае да няма неясноти по отношение на заемите, които предлага. Освен това, критериите, които се отправят към потребителите са изключително елементарни и по тази причина са доста лесни за посрещане от тяхна страна. Основно изискване е кандидатът да има постоянна работа и гарантиран доход.

Къде да ги открием

Компанията е базирана в град Русе. Офисът ѝ ще откриете на адрес ул. Петко Д. Петков №8, а пощенският код е Русе, 7000. Тук, на място, можете да научите информацията, която ви вълнува по отношение на процеса на финансиране, условията по кредитите, както и изискванията към съответните кандидати за получаване на заем.

Ако нямате възможност да посетите лично офисът на Speed Credit, можете да се запознаете с продуктите, които фирмата предлага и по телефона. За целта е достатъчно да се обадите на номер 032 601 420, където ще имате възможност да разговаряте с опитни експерти от компанията.

Защо да изберем тях

Фирмата оперира в Русе и региона. Това я прави изключително добре запозната с нуждите на града и неговите жители. По тази причина, много хора залагат именно на тази фирма и я предпочитат пред по-големите компании. Потребителите остават с усещането за персонално отношение към тях, което увеличава доверието и прави работата с фирмата по-приятна като преживяване.

Мнения от клиенти на Speed Credit

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews