СОФИЯ КОМЕРС КРЕДИТ ГРУП

Рег. номер
BGR00144
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Васил Калчев, до бл.58, Офис 6, София,, 1172
Телефон:
0700 11 7 55 
Работно време :
09:00 - 18:00

Регистрирана под номер BGR00144, София Комерс Кредит Груп АД е авторитетна финансова институция. Тя действа и оперира в изключителен синхрон с всички правила и с нормативната уредба на страната. Компанията е с опит в микро и ипотечното кредитиране от 2006 година насам, като за този период е успяла да привлече доста сериозен брой потребители..

Какво предлага

Дружеството предлага различни услуги в сферата на кредитирането, като по този начин се посрещат нуждите на много широк кръг от потребители. Компанията е по-известна с отпускането на бързи кредити. Те се предлагат в по-малки размери между 100 и 2000 лева. Характерното при тях е, че се отпускат за по-кратък срок и при по-облекчени условия.

Освен това, компанията се занимава и с отпускане на ипотечни кредити. Те са в размер от 7000 до 100 000 лева. Разбира се, тук критериите са по-високи и процентът на одобрените лица пада значително.

Кои са клиентите

Компанията привлича много широк кръг от потребители. Това са предимно физически лица с различни нужди от финансиране, които търсят алтернатива на банковото кредитиране.

Какви са условията

Условията са изключително различни, в зависимост дали става дума за бърз или ипотечен заем. Съответно, потенциалният клиент трябва да покаже, че е в състояние да посрещне погасяването на своите вноски, което най-често се гарантира с получаването на трудово възнаграждение от постоянен трудов договор.

Къде да ги открием

София Комерс Кредит Груп е със седалище в град София. Адресът, на който ще откриете компанията е ул. Васил Калчев, до бл. 58, Офис 6, а пощенският код е София, 1172. Тук на място можете да се запознаете с условията по микро и ипотечното финансиране, а ако нямате тази възможност, ще можете да се свържете със служители на компанията и по телефона. Това можете да направите на номер 0700 11 7 55, където ще получите отговор на всички свои въпроси.

Защо да изберем тях

София Кредит Комер Груп е сериозна компания, която набляга не само но бързото микрокредитиране, но и на ипотечните заеми, което я отличава от останалите компании от този сектор на пазара. Фирмата е изключително авторитетна, като се радва на постоянно нарастващ брой потребители, които се завръщат отново за да използват нейните услуги,

Мнения от клиенти на СОФИЯ КОМЕРС КРЕДИТ ГРУП

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!