SmileCredit Отзиви

Рег. номер
BGR00298
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(3 reviews)
Адрес:
бул. Ал. Стамболийски 84 - 86, Ет. 12, София, 1303
Телефон:
02 904 24 24
Работно време :
Пон. - Пет. 09.00 - 18.00 ч.

Сигурността – това е едно от най-често очакваните неща и цели от всеки човек, който трябва да разчита на тегленето на кредит, поради една или друга причина. Наличието на компании, които са заслужили доверието на своите потребители е и причината някои от тях да успеят да получат високото мнение и добри отзиви за работата си. Това във всички случаи е крайно важен фактор, който играе огромна роля при избора на точната компания за заеми.

Smilecredit е едно от тези дружества, които се стремят да предоставят на своите потенциални и настоящи клиенти качествено изпълнена услуга, от която доволни да бъдат всички страни. По този начин тя успява да изгради едни стабилни бизнес отношения между равнопоставени партньори, които имат за цел просперитет и успехи в бизнеса.

За компанията и нейните дейности

Smilecredit е финансова институция, която е регистрирана в Българска народна банка с Удостоверение №BGR00298 („Аи Ти Еф Груп“ АД). Това предоставя възможностите на компанията да осигурява кредити по възможно най-лесния и бърз начин. Сред иноваторските практики са и тези, свързани с отпускането на заеми от разстояние. Това означава, че всяка една комуникация, кандидатстване и отпускане на бърз кредит може да се случи онлайн, с помощта единствено на интернет връзка.

Именно това удобство прави услугата много по-потребна и важна за всеки един, който е изпаднал в положение на допълнителна парична нужда.

Компанията е също оторизиран Администратор на лични данни в регистъра на Комисията за защита на личните данни с удостоверение №364570. Това е една ексклузивна и допълнителна гаранция за това, хората да поверят част от решението на финансовите си проблеми именно на нея.

Дружеството разполага с нужните качествени практики и методи на работа, които съхраняват правилно цялото количество персонални данни, които постъпват по време на кандидатстването за заеми. Всичко това е и част от прилагането на задължителните изисквани от закона правила и е съобразно с ЗЗЛД.

Как компанията печели високото мнение и положителни отзиви за работата си

Всичко, което един клиент очаква от подобна финансова сделка е сигурността. Тук потребителите я получават не само на документ, но и реално. Бързите кредитни дейности са достатъчно разумно подготвени и с добри условия за всеки един желаещ да се възползва от тях.

Подобна услуга не би могла да загуби времето на потребителите, тъй като се извършва напълно онлайн. Не се губи време в чакане на опашка пред гишета, нито ценни часове, нужни за попълване на куп документи. Клиентът не е нужно да присъства в съответния офис, за да кандидатства и получи желаната сума.

При партньорство от този тип липсват допълнителни и притеснителни обстоятелства, които са често срещани във финансовата среда на живота ни. Тук всеки кредит е много по-бърз и достъпен. Работата на компанията е напълно дискретна, прозрачна и разумна, спрямо персоналните нужди на един потребител.

Smilecredit предоставя и нужната информация, която да печели време и спестява всички затруднения на клиентите си по връщането на заемите. Така дружеството успява да се наложи като едно от най-ефективните звена в тази сфера и печели високата оценка и добри отзиви на своите партньори.

Мнения от клиенти на SmileCredit

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 3 reviews
by Мадлен on SmileCredit
Мнение за Смайл Кредит

Никога не прибягвайте към услугите на Smilecredit (Смайл Кредит)! Ако ви се наложи да закъснеете с вноска с 6 дни, ще ви бъдат начислени 90лв допълнително към месечната вноска. Още по-бруталното е, че ако пък случайно не отговорите на напомнящото им обаждане, започват да звънят на лицата за контак, които сте посочили и забележете- и на техните контакти, за да ви издирват като престъпник. И така пълна популиаризация на задължението ви. А отношението на операторите е агресивно и нелепо. Просто дори да сте в крайна нужда, не си причинявайте стреса и унижението със Smilecredit. Има толкова читави други фирми за бързи кредити на пазара, който уважават клиента и проявяват толерантност.

by Н.И. on SmileCredit
Не препоръчвам!

Крайно непрофесионално обслужване.

by Лъчезар Великов on SmileCredit
Бързина и достъпност на услугите

Взимах заем на малка сума от това дружество и сега мисля да взема пак. Харесва ми, че не трябва никъде да се ходи, а се кандидатства за кредит вкъщи. За разлика от другите кредитори, тук не е задължително да имаш поръчител, а това за мен е важно. Месечните вноски тук не са много високи, така че съм доволен от всичко.