СИ ФИНАНСИ ГРУП

Рег. номер
BGR00023
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
Пловдив-север № 64 А, Пловдив, 4000
Телефон:
032 233 084

Регистрирана под номер BGR00023, Си Финанси Груп е компания, която реализира своята дейност във висококонкурентната сфера на небанковото кредитиране. С помощта на коректно отношение, ясни условия, ниски лихви и бързина на работа, фирмата е успяла да си спечели доста добра репутация сред все по-нарастващ брой потребители.

Какво предлага

СИ ФИНАНСИ е една от първите небанкови финансови институции в България, създадена през 2008г. Компанията има за цел да осигури професионални услуги под формата на консултации и отпускане на бързи фирмени заеми, бизнес кредити, микрокредитиране, финансов лизинг, обратен лизинг, финансиране на проекти по програми на ЕС, заеми за придобиване на вземания, осигуряване на инвестиционен и оборотен капитал за земеделски производители. Компанията отпуска експресни бизнес кредити над 1 000 000 лв. Заемът е достъпен за юридически лица с леки кредитни и други финансови тежести.

Кои са клиентите

Клиенти на компанията са основно юридически лица. Те намират тук отлични условия за финансиране на своя бизнес, с което компанията си е спечелила много добра репутация в ниша, в която обикновено се постига успех много трудно.

Какви са условията

Фирмата отпуска заеми при изключително облекчени условия. Заеми се отпускат даже и на бизнеси, които вече имат леки тежести. Достатъчно е компанията да докаже, че може да погасява своите вноски и почти сигурно ще бъде одобрена за кредит.

Къде да ги открием

Си Финанси Груп е базирана в град Пловдив. Седалището на компанията се намира на адрес Пловдив-север № 64 А, а пощенският код е Пловдив, 4000. Тук на място можете да се свържете с експерти в сферата на финансите, които да отговорят на всички ваши въпроси и да ви запознаят с условията.

Ако не можете по някаква причина да посетите офисът на място, бихте могли да се запознаете с продуктите, които компанията предлага и на телефон 032 233 084. Там ще получите отговор на всички ваши въпроси,

Защо да изберем тях

Компанията е изключително насочена към работа с юридически лица, като предлага кредити дори и на фирми с леки кредитни и други тежести. Това е изключително важно да се знае, тъй като подобен метод на работа е голяма рядкост както в банковия, така и в небанковия финансов сектор.Освен това, впечатление правят големите размери на заемите, които се предлагат.

Мнения от клиенти на СИ ФИНАНСИ ГРУП

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews