ЕС ДЖИ ФИНАНС

Рег. номер
BGR00294
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Петър Ченков 3, ет. 1, ап. 1, Пловдив, 4000
Телефон:
0878 111 611; 0883 488 815

Регистрирана под номер BGR00294, ЕС ДЖИ ФИНАНС е компания, която упражнява своята дейност в областта на финансите. Тя е лизингово дружество, базирано в Пловдив и с представителство в град Сопот. Компанията се радва на много добра репутация сред потребителите, което води до нарастващ интерес към дружеството.

Какво предлага

Компанията предлага лизинг за закупуване на техническо оборудване, независимо дали за лично ползване или за нуждите на вашия бизнес. Предлага се възможност да разполагате с онова, от което се нуждаете сега на момента, но без това да води до сериозно оскъпяване.

Кои са клиентите

Клиенти на компанията са както физически, така и юридически лица, които получат одобрение от експертите на финансовото дружество. Критериите, които трябва да се посрещнат, са доста лесни за покриване и се изразяват основно в това, че трябва кандидатът, независимо дали е фирма или частно лице, да може да посрещне тяхното погасяване в срок.

Какви са условията

Условията за финансиране са много изгодни. Предлагат се заеми при съвсем преференциални условия, с което се постига много изгодна покупка на стоки, които не могат да бъдат закупени при други условия на момента.

Къде да ги открием

Компанията е със седалище в град Пловдив. Централният офис ще откриете на адрес ул. Петър Ченков 3, ет. 1, ап. 1. Пощенският код е Пловдив, 4000. Тук можете да научите всичко, което ви интересува относно финансирането на различни покупки за тяхното закупуване на лизинг, както и за условията, на които трябва да отговарят кандидатите за това.

При невъзможност да посетите на място компанията, можете да зададете въпросите, които ви интересуват и по телефона. За целта можете да се обадите на номер 0878 111 611 или 0883 488 815, където експерти в областта на финансите ще поговорят с вас и ще обсъдите заедно възможностите за финансиране.

Защо да изберем тях

Компанията е базирана в град Пловдив и има представителство в град Сопот, като по този начин тя е изключително добре запозната с нуждите на местните жители. Това кара много хора от региона да предпочитат Ес Джи Финанс пред други фирми, дори и ако те са по-големи и авторитетни. Все пак, доброто познаване на пазара и на потребителите е от голямо значение.

Мнения от клиенти на ЕС ДЖИ ФИНАНС

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews