СОЖЕЛИЗ-БЪЛГАРИЯ

Рег. номер
BGR00070
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Александър Стамболийски 73, София, 1303
Телефон:
02 937 04 55

СОЖЕЛИЗ-БЪЛГАРИЯ е компания, която упражнява своята дейност под регистрационен номер BGR00070. Тя работи в пълно съответствие със законите на страната, като се развива в един от най-сложните и висококонкурентни сектори в страната. На фона на високата конкуренция, фирмата отбелязва доста голям успех в развитието си, привличайки все по-голям брой потребители, затвърждавайки правилото, че доволният потребител е най-добрата реклама, без значение от полето на реализация.

Какво предлагат

Сожелиз България ЕООД е лизингово дружество, което е собственост на Сосиете Женерал Експресбанк и част от Societe Generale Group. Компанията предлага закупуване на лизинг на широк спектър от стоки и продукти, като това се прави с минимално оскъпяване и при изключително атрактивни условия.

Компанията основно отпуска лизинг за закупуване на различни видове техническо оборудване. Тук става дума за фабрично нови машини, както и за транспортни средства. В това число влизат товарни, лекотоварни и леки автомобили, автобуси, ремаркета и полуремаркета. Отпуска се лизинг и за закупуване на строителна и обслужваща техника.

Кои са клиентите

Сожелиз България е изключително отворена към своите клиенти. Компанията работи с местни физически и юридически лица и ги финансира за закупуване при условията на лизинг на всичко изброено до момента. Оскъпяването е незначително, което очертава предимствата да разполагате с всичко необходимо ви на момента при възможно най-благоприятни и изгодни условия.

Къде да ги открием

Седалището на Сожелиз България е в град София. Ще го откриете на адрес бул. Александър Стамболийски, номер 73, а пощенският код е 1303. Тук можете на място да се запознаете с всичката необходима ви информация за финансирането, условията и изискванията, които се отправят към потребителите.

Телефонът на който можете да се обадите в случай на невъзможност да посетите лично офисите на компанията е 02 937 04 55. Тук ще можете да се свържете с водещи финансови експерти в тази сфера, които ще ви консултират и запознаят с всички детайли около лизинговите програми.

Защо да изберем тях

Компанията е изключително тясно специализирана, поради което се счита за изключителен лидер в областта. Тя се занимава основно с лизинг на ново техническо оборудване и тъй като познава изключително добре пазара и поведението на потребителите, може да си позволи да финансира при изключително благоприятни условия.

Мнения от клиенти на СОЖЕЛИЗ-БЪЛГАРИЯ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews