СКАНИЯ ФАЙНАНС БЪЛГАРИЯ

Рег. номер
BGR00169
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул.Манастирска воденица №5, с. Герман, София,, 1186
Телефон:
02 970 54 00

СКАНИЯ ФАЙНАНС БЪЛГАРИЯ е компания, която оперира във финансовия сектор. Тя е регистрирана и развива своята дейност под номер BGR00169. Компанията се радва на изключително добра репутация и на постоянно увеличаващ се брой потребители от цялата страна.

Какво предлага

Скания Файнанс България е лизинговото крило на представителя за страната на тежкотоварните машини с марка Scania. Тук можете да закупите необходимото ви съоръжение при изключително атрактивни условия, като няма да има почти никакво оскъпяване за това.

Кои са клиентите

Клиентите на компанията са в по-голямата си част юридически лица, които желаят да закупят необходимото оборудване за развитието на техния бизнес. Те получават техниката, от която се нуждаят при условията на незначително оскъпяване, с което закупуването на лизинг става още по-атрактивно за потребителите, които не желаят да похарчват големи суми пари накуп.

Какви са условията

Условията, на които трябва да отговарят кандидатите за заем са изключително лесни за посрещане. Основно, трябва да се докаже, че кандидатът притежава редовен доход, с който да изплати закупеното оборудване. Това става лесно, а процесът е максимално облекчен и ускорен, така че да не се губи времето както на кандидатите за лизинг, така и на дружеството.

Къде да ги открием

Компанията е със седалище в столицата. Адресът, на който можете да откриете главния офис е ул.Манастирска воденица №5, с. Герман, София. Пощенският код е 1186. Ако посетите на място офисът на компанията, ще се запознаете с възможностите за закупуване на лизинг на необходимото ви техническо оборудване с известната марка Scania.

При невъзможност да посетите на място компанията, можете да се обадите по телефона. Тук опитни експерти ще ви запознаят с всички условия и изисквания за отпускане на лизинг, като ще получите подробна информация без да бъдат спестявани важни подробности около процеса на кандидатстване.

Телефон: 02 970 54 00

Защо да изберем тях

Скания Финанс България е компания, която често се определя като изключително гъвкава и способна да се пригоди към нуждите на потребителите. Това я прави изключително предпочитан партньор винаги, когато се стигне до необходимост от извършване на покупка на лизинг. Изгодните условия, при които се извършва финансирането допринасят за нарастващия интереса към компанията от страна на потребителите

Мнения от клиенти на СКАНИЯ ФАЙНАНС БЪЛГАРИЯ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!