Рива Кредит Отзиви

Рег. номер
BGR00326
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Порто Лагос 47, ет.2, Рива Център, Пловдив, 4003
Телефон:
032 601 420; 0895 755 076; 0877 420 355
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 17.00 ч.

Рива кредит ООД е финансова институция, която осъзнава важността да инвестира в дейностите си. А най-добрата и смислена инвестиция в тази насока е да се влага внимание и много работа в предоставянето на качествени услуги към своите клиенти. Един от най-печелившите моменти е именно това – да осигуриш добра икономическа услуга и среда за всеки потенциален потребител, който би имал нужда от съответните услуги. Именно това е една от най-важните причини за добрите отзиви и мнения, които институцията е заслужила в годините на своята практика.

За компанията

Рива Кредит ООД е сред най-добре функциониращите финансови институции на пазара днес, именно заради доверието, което е успяла да изгради в своите настоящи и предишни потребители. Всеки един ноу-хау елемент и иновативен подход на работа е предимство в процеса на предоставяне на ефективно финансово обслужване.

Дружеството е вписано в регистъра на кредитните институции и притежава Удостоверение №BGR00326, издадено от Българска народна банка. Развива дейността си в сферата на потребителското кредитиране. Регистрирано е и като администратор на персонална информация, съгласно Закона за защита на личните данни.

Услугите, които компанията предлага на своите клиенти – пътят към високото мнение и добри отзиви

Рива кредит ООД е от дружествата, които осъзнават високата важност от това потребителите да бъдат наистина спокойни. Всяка финансова процедура е винаги свързана с известно количество притеснения за потребителя ѝ, факт. Източникът за това е, че всеки човек се стреми да стига рядко до външна помощ, когато са му нужни допълнителни средства. Именно това напрежение е едно от нещата, с които компанията се справя достатъчно ефективно.

По този начин клиентите ѝ са наясно, че всяка една процедура по връщане на получения заем ще бъде максимално улеснена. Политиката на компанията е да предложи достатъчно бързо и професионално обслужване. Други цели са коректността и прозрачността на условията при отпускането на заем – още една допълнителна причина, за да бъде всеки потребител наистина спокоен в отношенията си с дружеството.

Компанията се стреми да спести най-ценния ресурс на своите партньори – времето. Това се случва, като не се налага да бъдат попълвани куп документи за кандидатстване - един наистина неприятен процес, имайки предвид ситуациите, в които човек решава да потърси допълнителна парична помощ. Именно подобни непредвидени моменти от ежедневието изискват бързина не само от клиентите, но и най-вече от компаниите, които предоставят подобни финансови услуги.

Точно към това се стреми и Рива Кредит – да спести ценно време на потребителите си и да бъде рамо до рамо с тях в спешните парични ситуации. Това създава известно количество отдаденост в работата на компанията и регистрира желанието за работа в посока на добрите партньорства.

Следвайки тези принципи, тя е коректив във финансовите процеси, подкрепа на своите потребители и достоен партньор при всеки вид финансов проблем, изискващ допълнителни количества пари. Именно този вид практика създават всички положителни отзиви и мнения, относно компанията и нейната дейност.

Мнения от клиенти на Рива Кредит

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews