Рекредит Отзиви

Рег. номер
BGR00329
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Патриарх Евтимий 17 Б, Стара Загора, 6000
Телефон:
0889 020 444
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 18.00 ч.

Рекредит (Рекредит ООД) е небанкова финансова институция, която оперира на един от най-висококонкурентните сектори у нас. Тя е вписана в регистъра на финансовите институции към БНБ под номер BGR00329, като оперира в пълно съответствие с правилата и законите на Република България.

Какво предлага

Компанията предоставя на своите клиенти бързи парични заеми. Обикновено това са суми в сравнително малки размери, чието основно предназначение е главно да се посрещнат неочаквано високи битови сметки или да се реагира при забавена работна заплата.

Кои са клиентите

Клиенти на компанията са физически лица, които имат постоянна работа и редовни доходи, но по една или друга причина, към момента не са в състояние да посрещнат внезапно възникнала нужда от финансови средства.

Изискването за постоянна работа се налага, тъй като компаниите за бързи кредити не изискват от своите клиенти да водят гарант, но все пак трябва да бъдат сигурни, че кандидатът ще може да погаси своите задължения

Какви са условията

Условията от страна на фирмата са винаги изключително прозрачно. Компанията се стреми да бъде максимално ясно по отношение на потребителите, с което се опитва да спечели доверието на повече лоялни клиенти.

Къде да ги открием

Компанията е със седалище в град Стара Загора. Ще я откриете на адрес бул. Патриарх Евтимий 17 Б, а пощенският код е Стара Загора, 6000. На място в офисите на компанията ще можете да се запознаете с всички продукти, които тя предлага, както и с условията за кандидатстване.

Телефонът за контакти е 0889 020 444. Там можете да разговаряте със служители, в случай, че нямате възможност да посетите офиса на фирмата лично. По телефона ще бъдете обслужени от експерти, които ще ви запознаят най-подробно с всички детайли около продуктите и критериите към кандидатите. Работното време на фирмата е от понеделник до петък, от 09.00 до 18.00 часа.

Защо да изберем тях

С Рекредит получавате коректно, професионално обслужване и персонално отношение. Компанията е отлично запозната с нуждите на хората от района на Стара Загора, поради което има много силно локално влияние. Доброто познаване на особеностите на местния пазар е причината, поради която много потребители залагат на Рекредит ООД, предпочитайки я пред много други по-големи компании, които са популярни дори и извън пределите на страната.

Мнения от клиенти на Рекредит Отзиви

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews