Провидент Отзиви

Рег. номер
BGR00318
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(3 reviews)
Адрес:
Младост, бул. Александър Малинов № 85, ет. 7, София, 1715
Телефон:
0700 159 59
Работно време :
Пон. - Пет. 08.00 - 20.00 ч.; Съб. - Нед. 09.00 - 17.00 ч.

„Провидент Файненшъл България“ ООД е част от британската група „Интернешънъл Пърсънъл Файненс“ (ИПФ, повече информация за ИПФ ще намериш на www.ipfin.co.uk), която е международен лидер в предоставянето на кредити по домовете и една от 250-те най-влиятелни компании във Великобритания, търгувани на Лондонската фондова борса. Групата обслужва повече от 2,75 милиона потребители в България, Полша, Чехия, Унгария, Словакия, Румъния, Литва, Мексико, Латвия, Естония, Финландия, Австралия.

ИПФ е един от най-големите британски работодатели в Централна и Източна Европа, за когото работят близо 7 000 служители в 12 държави и повече от 30 000 кредитни консултанти, които предоставят достъпни бързи кредити директно в домовете на потребителите.

Бизнес моделът ни се базира на доказан опит от 130 години насам. През 2013 година решихме да разширим дейността си и да стъпим на българския пазар.

Мнения от клиенти на Провидент

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 3 reviews
by Николета Пенова on Провидент
перфектни!!!!!!

Много лесно и наистина коректно обслужване. Все пак става въпрос за пари и понякога ако не внимаваш може да се набуташ с много. Оскъпяването не е кой знае какво и ако наистина имаш нужда от пари това е много добър вариант.

by Иванка Гъркова on Провидент
Lesno kandidatstvane

Лесното кандидатстване не може да компенсира други недостатъци. Не са много любезни и категорично не искат да обясняват като питаш примерно нещо за договора или вноските или недай си боже оскъпяването.

by Наталия Шишкова on Провидент
нелюбезни служители

Наложи ми се да търся спешен вариант за бързо финансиране. Служителите на Провидент бяха не само нелюбезни, ами направо груби. Отказаха ме да им стана клиент за по-малко от 5 минути. В крайна сметка  изтеглих кредит от друго място, където знаят как да се държат с хората.