Пикси Лизинг

Рег. номер
BGR00372
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Мария Луиза, 50, София, 1303
Телефон:
02 931 39 81; 0899 134 567
Работно време :
09:00-18:00

Регистрирана под номер BGR00372, Пикси Лизинг е небанкова финансова институция, която оперира на територията на страната. Фирмата има клиенти във всички градове, като предлага на потребителите възможността да се възползват от нейните услуги при атрактивни и прозрачни правила. Компанията се реализира в силно конкурентен сектор, но въпреки това, тя успява да удовлетвори своите клиенти, които имат все по-високи изисквания и очаквания. Това се оказва формулата за успех в една от най-конкурентните области.

Какво предлагат

Пикси Лизинг е софийска компания, която се е специализирала в две направления. От една страна, тя се е насочила към отпускането на финансов лизинг с цел закупуване на различни приспособления и съоръжения за дома.

От друга страна, компанията предлага на своите клиенти и така популярните напоследък бързи кредити. Това са заеми, които се отпускат при силно опростени условия.

Те обикновено се предлагат за кратък срок от време и са в малки размери, а лихвите по тях са сравнително малки като размер. Ако пък говорим за финансовия лизинг, това е един от най-полезните инструмент на финансирането, тъй като позволява да се закупуват тук и сега различни стоки за бита, най-вече техника, които не бихме могли да си позволим при нормални обстоятелства.

Защо да ги изберем

Пикси Лизинг е компания с нарастващ брой потребители, които биват привлечени с атрактивни условия, коректно отношение и прозрачност. Тук няма скрити правила, ситен шрифт и опити за злоупотреба, които за съжаление са практика при някои компании.

Къде да ги открием

Пикси Лизинг е със седалище в град София. Адресът на дружеството е бул. Мария Луиза, номер 50, а пощенският код е 1303. Тук на място в офисите ще можете да се запознаете с нашите финансови продукти, както и с това какви критерии е необходимо да бъдат покрити за да получите одобрение за лизинг или за бърз заем.

По телефона

Ако нямате възможност да ни посетите лично, можете да се свържете с нас и по телефона. За целта можете да се обадите на номер 02 931 39 81 или на 0899 134 567, където наши експерти ще отговорят на всички ваши въпроси. Работното време на компанията е всеки делничен ден от 09:00 сутринта до 18:00 вечерта.

Мнения от клиенти на Пикси Лизинг

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews