PFB Credit Отзиви

Рег. номер
BGR00049
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(1 reviews)
Адрес:
бул. Ал. Малинов 23, ет 2, офис 75, Сити Поинт Център, ж.к Младост 1А, София, 1729
Телефон:
02 488 1603; 0884 121 417
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 17.00 ч.

PFB Finance е компания, която е регистрирана под номер BGR00049. Тя развива своята дейност на територията на Република България, спазвайки най-стриктно всички правила и разпоредби в процеса на кредитиране. Компанията се подвизава в сфера, която е доста трудна за успех в резултат на изключително високата конкуренция в сектора.

Какво предлага на своите клиенти

Пърсънъл Файнанс България АД е небанкова финансова институция. Тя е сравнително нова компания, която е създадена в началото на 2008 г. от екип с няколкогодишен опит на висши мениджърски позиции в сферата на микрокредитирането. Специализирани сме в отпускането на малки и бързи кредити, които към момента се очертават като най-търсената форма на финансиране на българския пазар.

Защо да изберем Пърсънъл Файнанс България АД

В интерес на всички ни е вие, нашите клиенти, да сте финансово стабилни и затова предлагаме индивидуални условия за всеки от вас. По този начин ние не само отговаряме най-добре на вашите нужди, но и за вас самите е по-лесно да се справите с вашите задължения и да покриете дължимите вноски.

Нашата основна задача е да изберем за вас точния кредитен продукт, така че той да е възможно най-добре съобразен с индивидуалните ви нужди и възможности. Отговорното отношение към клиента, личният контакт и внимание са главните изисквания към нашите колеги от цялата страна.

Къде да ги открием

Компанията е със седалище в град София. Адресът, на който можете да я намерите е бул. “Ал. Малинов”, номер 23, ет 2, а офисът е номер 75. Намира се в сградата на Сити Поинт Център, в жилищен квартал Младост 1А. Пощенският код е 1729.

Тук ще можете да се запознаете с нашите услуги, с възможностите, които предлагаме и с изискванията за финансиране. Ще се уверите, че критериите не са много трудни за покриване, а работата ни е бърза и ефективна винаги когато имате нужда от нас за да се справите с неочакваните предизвикателства.

Ако нямате възможност да ни посетите лично, бихте могли да се обадите на номер 02 488 1603 или 0884 121 417, където наши експерти в сферата на финансите могат да ви запознаят с нашите услуги и да отговоря на всички ваши въпроси. Работното време на компанията е от понеделник до петък от 09.00 до 17.00 ч.

Мнения от клиенти на PFB Credit

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 1 reviews
by Iv Ivanova on PFB Credit
Dobre

Strahoten zaemodatel!