Овергаз Капитал Отзиви

Рег. номер
BGR00139
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(2 reviews)
Адрес:
бул. Евлоги Георгиев 169, София, 1504
Телефон:
02 428 3500; 02 428 3504; 02 428 3506
Работно време :
Пон. – Пет. 08.30 - 17.00 ч.

Овергаз Капитал е регистрирана и реализира своята дейност под номер BGR00139. Компанията е един от най-сериозните и авторитетни представители в сектора, като се радва на все по-широк кръг от потребители, които избират именно нея като лесно разпознаваемо име, на което имат доверие. Компанията оправдава техните очаквания с прозрачност, коректност и лесни за разбиране правила.

Кои сме ние

Овергаз Капитал АД е финансовата компания на Овергаз. Дружеството започва оперативната си дейност в края на 2006 година, с основен предмет на дейност предоставяне на финансови услуги.

Какво предлагаме

Овергаз Капитал предлага на своите клиенти потребителски кредити за финансиране на техните текущи нужди, както и целеви кредити за газифициране на битови абонати на газ, както и други финансови услуги. Компанията се е насочила към областта на бързите кредити с основната цел да бъде полезна и да реагира бързо при нужда от страна на клиентите да се решат спешно внезапно възникнали и неочаквани смущения.

Стратегията на дружеството включва разширяване на точките за продажби по линията на стратегически партньорства с компании от финансовия сектор, търговията и туризма.

Защо да ги изберем

Овергаз Капитал е първата небанкова институция, която развива своята дейност у нас. Компанията има за цел да предложи кредитиране на клиенти на водещите български инвестиционни посредници. Тя има изключителна репутация и авторитет, които са подплатени с изключително добри условия и прозрачна политика към потребителите на нейните услуги.

Къде да ги открием

Компанията е със седалище в град София. Офисът ѝ ще откриете на адрес: бул. Евлоги Георгиев, номер 169, а пощенският код е 1504. На място в офис на фирмата ще можете да се запознаете с продуктите и услугите, които компанията предлага и ще разберете дали те отговарят на вашите очаквания, както и дали вие покривате критериите за финансиране.

Ако нямат възможност да посетите офис лично, можете да се обадите в компанията и по телефона. С експертни финансисти на дружеството можете да се свържете на номер 02 428 3500, 02 428 3504, както и на 02 428 3506. Работното време, в което можете да откриете нашите финансисти е от понеделник до петък, а часовете са между. 08.30 и 17.00 часа.

Мнения от клиенти на Овергаз Капитал

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 2 reviews
by Milena Angelova on Овергаз Капитал
Доволна съм.

Ясни условия, без скрити такси и лихви. Бързо обслужване.

by Люба Миладинова on Овергаз Капитал
Благодаря за услугата!

Доволна съм от бързината и коректността на обслужването. Работата с тази фирма е удоволствие. Благодаря! Ако имам нужда от финансиране - ще се обърна отново към Вас.