ОТП ФАКТОРИНГ БЪЛГАРИЯ

Рег. номер
BGR00311
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Княз Александър Дондуков № 19, ет. 2, София,, 1000
Телефон:
02 94 88 111

Регистрирана под номер BGR00311, ОТП Факторинг България е финансова небанкова институция, която реализира своята дейност в една доста деликатна област. Фирмата се стреми да остави след себе с само и единствено доволни клиенти, което в сферата, в която работи се постига трудно, макар да не е невъзможно. Компанията, обаче, се радва на все по-широка популярност, което от своя страна означава, че е намерила своя най-правилен начин на действие.

Какво предлага

ОТП Факторинг България, е част от Унгарската компания ОТП. Дружеството е тясно специализирано в една доста деликатна сфера на финансите, а именно събирането на вземания. Тя упражнява своята дейност на вътрешния пазар на страната. Нейната дейност включва и покупката на проблемни кредити, след което компанията пристъпва към тяхното реализиране.

Защо да ги изберем

ОТП Факторинг България работи в сфера, в която подходът е от изключително важно значение. Компанията осъзнава своята отговорност както към дружествата, които имат несъбрани вземания, така и към онези, които дължат съответните суми. Компанията е напълно наясно, че след като хората не са погасявали своите задължения, те най-вероятно са в доста затруднено положение.

С цел да се избегне допълнителен стрес на и без това изпадналите в трудно положение длъжници, компанията подхожда индивидуално към всеки, предлагайки разнообразни решения и търсейки обща опорна точка с длъжниците. Счита се, че по този начин много по-лесно се постига общата цел.

Къде да ги открием

ОТП Факторинг България е със седалище в град София. Адресът на компанията е бул. Княз Александър Дондуков № 19, ет. 2, София, а пощенският код е 1000. На място, в офисът на компанията, ще можете да се запознаете по-детайлно с услугите, които тя предлага, като по този начин ще разберете дали тя може да ви бъде полезна. Освен това, от гледната точна на длъжник ще можете да научите много за това как най-леко да се справите с трудното положение.

Ако нямате възможност да посетите компанията лично, по телефона можете да се свържете с експерти, които да ви запознаят с нейната дейност и услуги. За контакти можете да звъните на номер 02 94 88 111, където водещи финансисти ще отговоря на вашите въпроси и ще ви помогнат да решите проблемите си,.

Мнения от клиенти на ОТП ФАКТОРИНГ БЪЛГАРИЯ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews