ОББ ФАКТОРИНГ

Рег. номер
BGR00137
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Александър Стамболийски 15, ет. 5., София,, 1040
Телефон:
02 811 29 61; 02 811 29 62

Регистрирана под номер BGR00137, ОББ Факторинг е финансова институция, която се радва на изключителен авторитет и доверия от страна на бизнеса. Дружеството развива своята дейност в пълно съответствие с всички правила и закони на Република България, печелейки доверието на потребителите с коректност и прозрачност.

Къде се намира

ОББ Факторинг е базирана в град София, но в действителност фирмата развива и реализира своята търговска дейност във всички краища на страната. Централният офис е базиран на адрес бул. Александър Стамболийски, номер 15. Офисът се намира на ет. 5, а пощенският код е 1040.

На място в офисът на компанията ще можете да научите с най-големи подробности какво точно предлага като услуги, както и дали вашият бизнес е подходящ клиент за компанията.

Ако нямате възможност вие или представител на вашата фирма да посети лично офис на компанията, можете да се свържете с фирмата по телефона. Това бихте могли да сторите на номер 02 811 29 61, както и на 02 811 29 62.

Какво предлага

ОББ Факторинг е едно от най-сериозните имена в сферата на финансите в нашата страна. Авторитетната компания предлага широк спектър от услуги на своите клиенти, като някои от тях, но без да претендираме за пълна изчерпателност, са финансиране на търговски вземания, управление и събиране на търговски вземания, кредитен контрол, покритие на кредитен риск и много други.

Услугите на компанията са изключително добре адаптирани към нуждите на бизнеса. Това може да се обясни много лесно, тъй като дружеството оперира изцяло в бизнес среда, а не с частни клиенти, което ни насочва на там, че е добре запознато с особеностите на фирмите, с които работи и може да предприеме индивидуален подход към тях.

Кои са нейни клиенти

ОББ Факторинг не обслужва физически лица. Компанията работи само и изключително с юридически лица, тоест фирми. Това се обяснява много лесно с нейната тясно специализирана насоченост, а от тук произлиза и изключително доброто познаване на бизнеса. Клиенти на ОББ Факторинг са фирми от цялата страна, без оглед на местонахождението и на града в който се намират. Това обяснява сравнително еднаквата популярност на дружеството в различните части на страната и равномерното разпределение на клиентите по райони и области.

Мнения от клиенти на ОББ ФАКТОРИНГ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews