Ново Финанс ООД

Рег. номер
BGR00373
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Цар Иван Страцимир 2А, Варна,
Телефон:
0899 655 971

Регистрирана под номер BGR00373, Ново Финанс ООД е компания, която развива своята дейност в небанковия финансов сектор. Фирмата се разраства, като се стреми да поддържа възможно най-балансирана политика към своите клиенти, предлагайки им постоянни и непроменливи условия.

Какво представлява Ново Финанс ООД

Ново Финанс е небанкова финансова организация, базирана във Варна. Компанията се радва на все по-голям кръг от верни и лоялни клиенти, които отново и отново се връщат към нейните услуги в случай на нужда. Прозрачната политика, липсата на скрити условия и атрактивните лихвени проценти правят фирмата изключително търсен партньор за посрещане на битови сметки и ежедневни предизвикателства.

Какво предлага

Ново Финанс ООД е компания, която се е специализирала в отпускане на ипотечни кредити за физически и юридически лица. Фирмата развива успешно своята дейност на територията Република България, като оперира във всички краища на страната. Компанията работи със суми в малки размери, които се предлагат и за сравнително кратък срок от време.

Какви са предимствата

Предимството е, че Ново Финанс ООД реагира изключително бързо и отпуска мигновено заеми при спешна нужда от пари. Компанията дава сигурност, че няма да срещнете прекалено забавяне когато се нуждаете от незабавни средства.

Кои са клиентите на компанията

Ново Финанс ООД работи почти изцяло с физически лица, като е специализирала своя продукт така, че да отговаря ба индивидуалните нужди на потребителите. Компанията обслужва включително и клиенти с лоша кредитна история, които нямат достъп до директно банково кредитиране. Основното изискване е да можете да докажете постоянен доход, който е най-добре да идва от работа на безсрочен трудов договор.

Къде да ги открием

Компанията е със седалище в град Варна. Ще я откриете на адрес: ул. Цар Иван Срацимир 2А. Тук, на място в офиса на фирмата ще можете да се запознаете с нейния продукт, като ще видите дали е това, от което се нуждаете. В същото време, ще можете да откриете и отговор на въпроса дали отговаряте на условията за кредитиране.

Когато нямате възможност да посетите офиса, можете да се обадите и по телефона. С финансисти на Ново Финанс ООД можете да се свържете винаги на номер 0899 655 971, където ще получите отговор на всички ваши въпроси.

Мнения от клиенти на Ново Финанс

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews