Новини

Ежедневието ни е изпълнено с изкушения, които ни тласкат от двете крайности на „искам да си купя това“ и „по-добре да спестя пари“. Много често изпадаме в ситуации, при които не можем да вземем категорично и бързо решение, относно това кой тип хора бихме искали да бъдем. Дали да сме онези, които мислят и действат супер педантично, грижейки се за портфейла и личния си бюджет, сякаш той е държавен резерв или бихме били онези хора, които предпочитат да отделят време и пари за удоволствията в живота.

Прочетете повече“Най-добрите начини да пестим пари”

Ежедневието, в което живеем често ни поставя пред трудно преодолими премеждия. Голяма част от тях са свързани тясно или доста по-сериозно с наличието на финанси. Парите са една от движещата сила на света и вероятността да се окажат проблем никак не е малка. Допълнителен проблем може да се окаже и икономическото положение в страната, което е далеч от цветущо и кара много хора да търсят допълнителни начини и източници на средства, с които да закърпят личния си и семеен бюджет.

Прочетете повече“6 източника на бързи пари на заем”

Как да подобрите финансовата си култура? Това е съвсем конкретен въпрос, на който обаче е трудно да дадем точен отговор, особено когато не сме отделяли достатъчно време, за да бъдем в час с всички новости в икономическата среда на света, в който живеем.

Финансовата култура изисква от нас сериозно внимание, редовно следене на процесите, които се случват на пазарите и сферата на банковите услуги. Не става въпрос само за нещата, които интересуват лично нас и нашите потребности. Става дума з това, да имаме един много по-мащабен поглед над нещата и да постигнем високо ниво на умения, когато трябва да управляваме своите лични средства, ежедневни пари, семеен или годишен бюджет.

Прочетете повече“Как да подобрите финансовата си култура”

В модерният свят, в който живеем голяма част от ежедневните ангажименти, грижи, удоволствия, работа и почивка зависят от едно просто нещо. Това са парите. Факт е обаче, че те не трябва да бъдат маргинализирани и поставяни на твърде висок пиедестал. Все пак има неща, които зависят именно от тях и независимо колко не ни се иска, те са категорично важни. Много от вас са вероятно наясно, че макар и достъпни, понякога средствата не достигат за редица неща, особено ако част от тях са извънредни и изненадващи ни в неудобен момент.

Прочетете повече“Най-неоснователните негативни заблуди при бързите кредити”

Много от нещата, които правим в живота си, са резултат от изразходване на труд, време и най-вече пари. Това може да бъде наречено съвсем нормален план, по който светът се движи, откакто съществува. И все пак, нека не бъдем твърде лирични и да наблегнем на онази част от ежедневието, която съществува благодарение на наличието на финансови капитали или накратко казано пари.

Прочетете повече“Как да познаем лоялните институции за бърз кредит”

В света, в който живеем икономическата и финансова част на ежедневието ни могат да погълнат огромни ресурси както от времето, така и от парите, които притежаваме. Това е съвсем нормално, тъй като с развитието на човечеството се развиват и безброй други много отрасли и услуги, които изискват определени инвестиции, за да се възползваме от тях.
Прочетете повече“Какво трябва да знаем, когато теглим бърз кредит”

В съвременния свят, в който живеем няма нищо безплатно. Максимата, която може би всеки от вас е чувал е напълно вярна, особено в ситуациите, в които става дума за сделки, заплащания на услуги и закупуване на различни предмети за личните ви нужди.
Прочетете повече“Бърз кредит онлайн – как да изберем най-изгодния”