Новини

Преди да се решим да изтеглим заем от фирма, която се е специализирала в областта на небанковото финансиране, трябва да сме на ясно с това, че както всичко друго, тук също си има своите особености и тънкости. Ето какво трябва да се знае.

Прочетете повече“Плюсове и минуси на небанковото кредитиране”

Компаниите за бързо кредитиране от небанковия сектор започват да се радват на все по-голямо уважение от страна на потребителите. Според специалисти в областта, това се дължи на все по-строгите правила, пред които компаниите са изправени, както и все по-голямото уеднаквяване с услугата, която се предлага от банките.

Прочетете повече“20 неща, които трябва да знаем за кредитите”

Мислите ли, че имате способността да вземате правилни финансови решения? Убедени ли сте, че в дадена ситуация за покупка бихте се държали зряло и бихте успели да се насочите към правилния избор? Това се все въпроси, които теоретично биха могли да докажат дали сме разумни платци, дали харчим парите си за смислени неща и дали вземаме на сериозно всички подробности на тези свои действия.

Прочетете повече“Няколко признака, че надвишавате финансовите си възможности”

Вече е пролет и зимата все повече се отдалечава. Много от нас обаче все още си спомнят миналите вече коледни и новогодишни празници и най-вече харчовете около тях. Подаръци, празнични вечери, разходи по пътуване и други на вид дребни неща. Те са способни да източат финансите ни за нула време. Проблемът е, че когато наближат подобни дни, всеки човек е склонен да „развърже кесията“ и да си позволи малко по-обширни разходи.

Прочетете повече“Как да се справим с финансите по време на пролетните празници”

За да сме уверени в това, че ще се справяме винаги с финансите си, без да имаме проблеми, трябва да спазваме известни правила. Дори да нямаме особени икономически познания, можем да създадем свои принципи, които да ви водят винаги напред. Кредитната история е едно от нещата, с които много хора се налага да работят и на която да разчитат.

Прочетете повече“Ефективните навици на хората с добра кредитна история”

Ежедневието ни е изпълнено с изкушения, които ни тласкат от двете крайности на „искам да си купя това“ и „по-добре да спестя пари“. Много често изпадаме в ситуации, при които не можем да вземем категорично и бързо решение, относно това кой тип хора бихме искали да бъдем. Дали да сме онези, които мислят и действат супер педантично, грижейки се за портфейла и личния си бюджет, сякаш той е държавен резерв или бихме били онези хора, които предпочитат да отделят време и пари за удоволствията в живота.

Прочетете повече“Най-добрите начини да пестим пари”

Ежедневието, в което живеем често ни поставя пред трудно преодолими премеждия. Голяма част от тях са свързани тясно или доста по-сериозно с наличието на финанси. Парите са една от движещата сила на света и вероятността да се окажат проблем никак не е малка. Допълнителен проблем може да се окаже и икономическото положение в страната, което е далеч от цветущо и кара много хора да търсят допълнителни начини и източници на средства, с които да закърпят личния си и семеен бюджет.

Прочетете повече“6 източника на бързи пари на заем”