Новини

През последните години все повече се увеличава броя на фирмите, които предлагат услугата бърз заем, а с това неизменно се появяват и много сайтове или фирми фантоми, които искат да се възползват от доверието на потребителите и да злоупотребят с него.

Прочетете повече“Как да избегнем капаните при теглене на бърз заем”

Често се изкушаваме да изтеглим кредит, без наистина да се нуждаем от това. Понякога го правим, защото ни изглежда модерно, а друг път – защото ни се струва, че всички други също го правят. Истината е, че човешкият мозък е устроен така, че да ни дава сигнал за тревога много преди наистина да се е случило нещо обезпокоително или тревожно.

Прочетете повече“Как да избегнем тегленето на заем”

Лошото кредитно досие влияе не само върху способността ви да изтеглите малко пари на заем при нужда, но може да намали шансовете ви да предприемете големи и съдбоносни действия, като например да си купите апартамент. В някои страни на Западна Европа и Северна Америка това дори може да ви попречи да си намерите и да започнете нова работа, макар и да покривате всички други критерии.

Прочетете повече“Теглене на заем при лошо кредитно минало”

Понякога всички ние се оказваме притиснати от обстоятелствата и изпадаме в необходимост от известна финансова подкрепа. Това е съвсем естествено и в повечето случаи, за съжаление, е неизбежно. Имайки предвид, че сметките могат да ни изненадат доста неприятно, хазяинът може да мине преди очакваната дата, а заплатата да закъснее с няколко дни, вероятността да се стигне до подобна нужда не е малка.

Прочетете повече“Кое плаши хората при нужда от заем”

Преди да се решим да изтеглим заем от фирма, която се е специализирала в областта на небанковото финансиране, трябва да сме на ясно с това, че както всичко друго, тук също си има своите особености и тънкости. Ето какво трябва да се знае.

Прочетете повече“Плюсове и минуси на небанковото кредитиране”

Компаниите за бързо кредитиране от небанковия сектор започват да се радват на все по-голямо уважение от страна на потребителите. Според специалисти в областта, това се дължи на все по-строгите правила, пред които компаниите са изправени, както и все по-голямото уеднаквяване с услугата, която се предлага от банките.

Прочетете повече“20 неща, които трябва да знаем за кредитите”

Мислите ли, че имате способността да вземате правилни финансови решения? Убедени ли сте, че в дадена ситуация за покупка бихте се държали зряло и бихте успели да се насочите към правилния избор? Това се все въпроси, които теоретично биха могли да докажат дали сме разумни платци, дали харчим парите си за смислени неща и дали вземаме на сериозно всички подробности на тези свои действия.

Прочетете повече“Няколко признака, че надвишавате финансовите си възможности”