НетКредит Отзиви

Рег. номер
BGR00213
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(6 reviews)
Адрес:
ул. Лъчезар Станчев 3, Литекс Тауър ет. 10, София, 1756
Телефон:
0700 160 20
Работно време :
Пон. - Пет. 08.00 - 18.00 ч., Съб. 10.00 – 17.00 ч.

Регистрирана под номер BGR00213, НетКредит е финансова небанкова институция, която обслужва клиенти от цялата страна. В сектор с изключително висока конкуренция, НетКредит успява с лекота да привлече широка маса от потребители, което се дължи на добрите условия, които предлага. Ниски лихви, атрактивни срокове, гъвкава погасителна политика и прозрачни условия се оказват златна комбинация за успех в този бранш. Това прави компанията един от лидерите в областта.

За услугата

При непредвидена ситуация и спешна нужда от пари, НетКредит е тук и вече има кой да ти помогне. НетКредит е модерният начин за отпускане на кредити. Най-бързата и удобна съвременна услуга за онлайн микрокредитиране. НетКредит се превърна в най-разпознаваемата марка за бързи кредити и само за няколко години успя да помогне на много от вас.

Кандидатстването за НетКредит е изключително лесно и достъпно от всяко населено място в България. Всичко, от което имаш нужда, е компютър и достъп до интернет. Без да губиш излишно време, без излишни документи и без нужда от електронен подпис.НетКредит ти предлага Кредит до заплата или Кредит на вноски изцяло по интернет – с лесно подаване на заявката и одобрение до минути.

Единственото условие за получаване на НетКредит е да си на възраст между 18 и 65 години и да работиш. Избери вида на кредита, сумата и срока. Попълни личните си данни и въведи кода за потвърждение, който ще ти изпратим. Това е всичко! Без хартиени договори и посещение в офис. Ако заявката ти е одобрена, ще ти изпратим парите по кредита за минути. Можеш да ги изтеглиш от банковата си сметка, от банкомат или от каса на EasyPay.

Местонахождение

Макар че със служители на компанията ще можете да се свържете от различни точки на страната посредством мрежата от представителства, адресът на седалището е ул. Лъчезар Станчев 3, Литекс Тауър, ет. 10, София, 1756.

Тук, както и във всеки един от офисите в страната, можете да се запознаете с услугите на компанията, с възможностите за финансиране и критериите, които трябва да се покрият за целта.

Ако нямате възможност да посетите лично някой от офисите, то без проблем можете да се свържете с наши служители и по телефона. За целта трябва само да се обадите на номер 0700 160 20 и да разговаряте с някой от финансовите експерти.

Работното време на компанията е както следва: от понеделник до петък от 08.00 до 18.00 часа, а в събота - между 10.00 и 17.00 часа.

Мнения от клиенти на НетКредит

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 6 reviews
by Дани Пенева on НетКредит
Препоръчвам ги

Теглила съм от www.netcredit.bg, препоръчвам ги, защото първият кредит им е без лихва, което е чудесно

by Yordan Haralanov on НетКредит
Супер

НетКредит са супер. Бързо, коректно отношение. С прозрачни условия. Винаги когато ти трябват пари винаги можеш да разчиташ на тях.

Посетих ги, тъй като имах положителни отзиви от приятели, но не получих професионалното отношението, което очаквах.

by Daniela Drochkova on НетКредит
Zaslujavasht Doverie

Mnogo korektni, otvzivchivi i bezuprechno lubezni. Ako vi se naloji vngi mojete da razchitate na Нет Кредит.

by Necibe Yildiz on НетКредит
Uzhasna Kompania

Ne preporuchvam.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»