НД МЕНИДЖМЪНТ

Рег. номер
BGR00208
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул.Черешово Топче № 6, Перник, 2300
Телефон:
700 108 89

Регистрирана под номер BGR00208, НД Мениджмънт е небанкова финансова институция, която оперира във финансовия сектор, предлагайки на своите клиенти микро кредити. Фирмата се радва на добра репутация и нарастващ брой клиенти, като това се случва на фона на все по-сериозната конкуренция в бранша. НД Мениджмънт предлага услугите си чрез своята марка Браво Кредит.

Какво предлага

НД Мениджмънт отпуска на своите клиенти малки потребителски кредити. Това са заеми в интервала от 200 до 1500 лв, които попадат в сферата на бързото микрофинансиране. Парите се отпускат на хора с гарантирани доходи, каквито са пенсионери и работещи на постоянен трудов договор. Заемът се получава лесно, тъй като критериите за одобрение не са високи и са много лесни за покриване. Това прави услугата достъпна за по-широк кръг от потребители.

Средствата се получават по сметка в банка, като това става до броени минути след одобрение. Дават се за сравнително кратък период от време, като това е доста лесно за разбиране, имайки предвид, че са предназначени за посрещане на моментни битови нужди и дребни предизвикателства.

Как работи

НД Мениджмънт обслужва своите клиенти чрез офисите си и кредитните си консултанти в цялата страна. Те ще ви запознаят с продукта преди да изтеглите заем, така че ще сте напълно сигурни дали се нуждаете от подобен заем и дали той е подходящ за вас.

Къде да ги открием

Компанията има представителства и кредитни консултанти на територията на цяла България. Фирмата обаче си има централен офис, който се намира в град Перник. Разположен е на адрес ул.Черешово Топче № 6, а кодът е 2300.

Макар и намираща се в Перник, компанията съвсем не е с местно значение, а има национален характер и се ползва с доста добра репутация в цяла България. Обслужва своите клиенти, без значение от кой край на страната са те.

По телефона

Не винаги човек може да се позволи да посети лично офис на фирмата, от която желае да изтегли заем. По тази причина, можете да се свържете с компанията и по телефона. Това можете да направите с обаждане на номер 700 108 89, където ще получите подробна информация за компанията и нейните продукти.

Мнения от клиенти на НД МЕНИДЖМЪНТ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews