NaZaem Отзиви

Рег. номер
BGR00263
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Черни Връх №43, ет.2, София,
Телефон:
02 442 0065
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 18.00 ч.

Регистрирана под номер BGR00263, Кредит Маркет БГ ООД е небанкова финансова институция, която оперира на територията на Република България. Компанията изгражда успешно своята мрежа от верни потребители, служейки си с лоялност и коректно отношение към клиентите. Тя се реализира като един от лидерите в област, която е считана за една от най-трудните за успех. Компанията се радва на нарастващо доверие, което само по себе си е най-добрата реклама за нейната дейност.

Къде да открием компанията

Седалището на финансовата институция е в град София. Намира се на адрес бул. Черни Връх № 43, ет.2. Тук, на място, можете да научите в най-големи подробности какво представляват кредитите, които фирмата предлага. Ще можете да се информирате за условията, сроковете и всичко друго, което може да ви вълнува относно процеса по финансирането.

Ако нямате възможност да посетите компанията лично, можете да се свържете със служители и по телефона. Това можете да направите на номер 02 442 0065. Съответно, работното време е от понеделник до петък от 09.00 до 18.00 часа.

Какво предлага

Кредит Маркет БГ ООД (NaZaem.bg) e кредитният посредник, който ще Ви ориентира на пазара на краткосрочните (от 5 дни до 24 месеца) онлайн кредити. Заемите, които можете да изтеглите чрез NaZaem.bg, са изключително удобни за онези неочаквани разходи, които се появяват внезапно и не търпят отлагане.

Екипът на Nazaem.bg ще Ви предложи съдействаме за усвояването на бърз онлайн заем при ясни и гъвкави условия - партньори са с финансови институции, регистрирани от Българската Народна Банка и притежаващи удостоверения за администратори на лични данни, съгласно Закона за защита на личните данни.

Лидер в един от най-конкурентните сектори

На финансовия пазар у нас вече има твърде много кредитни институции, а конкуренцията между тях става все по-сериозна. Всяка от тях предлага различни параметри и условия по отпусканите бързи заеми. NaZaem.bg ще ви помогне да направите правилния избор – бърз кредит при оптимални условия.

Тук ще откриете прозрачност, лоялност и коректно отношение към вас. Кредит Маркет БГ ООД ще направи всичко възможно за да няма за вас неприятни изненади, свързани със скрити условия и ситен шрифт, които в последствие да направят заема по-неизгоден, отколкото сте предполагали.

Мнения от клиенти на NaZaem

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews