Начала Отзиви

Рег. номер
BGR00060
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Кокиче 11, Лозенец, София, 1164
Телефон:
02 960 8311; 0888 929 550
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 18.00 ч.

Регистрирана под номер BGR00060, Начала е небанкова финансова институция, която оперира в небанковия финансов сектор на територията на страната. Тя успешно е изградила имидж, който кара десетки хиляди хора да работят с нея. С лоялното си отношение и прозрачни условия на финансиране, компанията е постигнала рядък успех, изграждайки си мрежа от лоялни клиенти.

Къде да ги открием

Компанията е със седалище в град София. Ще я откриете на адрес улица “Кокиче”, номер 11, жилищен квартал Лозенец, а пощенският код е 1164. Тук на място можете да разговаряте с финансисти от дружеството и да се запознаете с възможностите за финансиране.

Ако нямате възможност да посетите лично офис на компанията, можете да се свържете със служители и по телефона. За целта трябва да се обадите на номер 02 960 8311 или на 0888 929 550, където финансистите ще отговорят на всички ваши въпроси.

С Начала можете да се свържете всеки делничен ден от понеделник до петък, а работно време е от 09.00 сутринта до 18.00 часа вечерта.

Защо да изберете Начала

Начала е първата небанкова микрофинансираща организация в България, започнала дейността си още през 1993г. Организацията е лидер в една област на финансирането, в която много финансови институции се страхуват да оперират, защото е по-рискова и носи неизвестност.

Ние от Начала работим с постоянство, отдаденост, честност и коректност, защото вярваме, че доверието е основното стъпало по пътя към успеха. Именно по този начин е възможно и може да се изгради успешно партньорство между организацията и потребителите.

Така, с наша подкрепа, клиентите ни имат сигурността и спокойствието да развиват своя бизнес и да осъществяват своите цели, идеи и мечти. Разработили сме богата гама решения за кредитиране, подходящи за всеки човек във всяка ситуация. Ако изберете да работим заедно, ще може да разчитате на бързи и достъпни финансови решения и честни отношения.

Мисията

Искрено вярваме, че подпомагането на малкия и средния бизнес в България, разкриването на нови работни места и създаването на възможности за генериране на стабилни доходи, ще допринесат за развитието и просперитета на нашата страна. Това е път, по който са преминали някои от най-успешните страни в Западна Европа, където днес малкият и среден бизнес е основа на богати и проспериращи общества.

Мнения от клиенти на Начала

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews