МОТО-ПФОЕ ЛИЗИНГ

Рег. номер
BGR00348
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Сливница № 444, София, 1360
Телефон:
02 984 2 222

Регистрирана под номер BGR00348, Мото-Пфое Лизинг е финансово дружество от небанков тип, което представлява финансовото крило на търговеца на автомобили Мото-Пфое. Компанията предлага финансиране за частни и юридически лица, които желаят да закупят автомобил, но нямат финансовата възможност или желанието да заплатят цялата сума наведнъж.

Мисията

Компанията работи с хора от всякакви възрасти и различни доходи, което има за цел да изгради възможно най-широката мрежа от потребители. Идеята е да си позволите лукса да притежавате нов автомобил, дори и ако към момента не разполагате с възможност за това. По този начин компанията прави своите продукти по-популярни и стимулира закупуването на автомобили.

Какво предлага

Компанията, която е един от представителите за България на марките Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover, е специализирана в отпускането на финансов и оперативен лизинг за автомобили, както и в отдаването под краткосрочен и дългосрочен наем на автомобили на физически и юридически лица.

Фирмата оперира чрез дилърската си мрежа в цялата страна. Достатъчно е да посетите някой от магазините на Ford, Volvo, Jaguar или Land Rover и да изберете желания от вас автомобил. След това процедурата е изключително опростена и елементарна.

Изисквания

Към потребителите на лизинговата програма се отправят сравнително лесни за покриване и елементарни изисквания. Основно, целта е да се гарантира, че клиентите ще могат да погасяват своите вноски без проблем. За целта те трябва да имат редовен доход, който може да бъде от работа на постоянен трудов договор или от някакъв собствен бизнес.

Къде да ги открием

Компанията е базирана в град София, но оперира без ограничения на територията на цялата страна. Връзката с потребителите се осъществява чрез добре развитата мрежа от офиси, които са представени във всички по-големи градове в страната. Ако все пак желаете да посетите централата на фирмата, ще я откриете в столицата на булевард Сливница № 444. В случай на необходимост от поддържане на кореспонденция, пощенският код е 1360.

Ако по някаква причина нямате възможност да посетите лично някой от офисите на компанията, можете да се свържете с нея и по телефона. На номер 02 984 2 222 ще можете да зададете всички свои въпроси, които да ви помогнат да разберете какво представлява лизинговата програма и дали отговаряте на необходимите условия.

Мнения от клиенти на МОТО-ПФОЕ ЛИЗИНГ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews