МОСТ ФИНАНС МЕНИДЖМЪНТ

Рег. номер
BGR00339
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Ситняково 23, ет. 6, София, 1505
Телефон:
02 960 01 23

Регистрирана под номер BGR00339, Мост Финанс Мениджмънт е компания, която оперира в небанковия сектор. Тя е един от лидерите в областта, в която развива своята дейност, което от своя страна е огромно постижение за компания, която се реализира в толкова деликатна сфера.

Какво предлага

Мост Финанс Мениджмънт е дружество за управление и изкупуване на необслужвани вземания. Фирмата работи с изключително внимание и спазване на закона, тъй като се стреми да остави максимално доволни всички свои клиенти и техните длъжници. Тъй като това е изключително деликатна област, компанията приема индивидуален подход, който цели възможно най-добро решение на всеки отделен казус.

Кои са техни клиенти

Клиенти на Мост Финанс Мениджмънт са предимно различни юридически лица, към които има различни по размер неизплатени задължения. В това число, компанията работи за събиране на задълженията към банки, небанкови финансови институции, телекомуникационни компании и комунални дружества.

Деликатна сфера

Обикновено задлъжнелите са физически лица, които по една или друга причина са изпаднали в затруднена ситуация. Това налага да се работи изключително внимателно, защото целта е хората да изчистят своите задължения, а това може да стане единствено ако се намери балансиран начин за постигане на целта. Важно е да се работи в екип със задлъжнелите лица, защото така най-бързо и ефикасно ще могат те да погасят сумите, които не са успели да издължат до сега към съответното дружество. Обикновено, хората със задължения са в затруднено положение, което изисква с тях да се работи с повишено внимание и такт.

Къде да ги открием

Фирмата е базирана в град София. Седалището ще откриете на булевард “Ситняково”, номер 23. Офисът е разположен на етаж 6. Ако имате въпроси, но нямате възможност да посетите лично офиса на компанията, можете да направите това и по телефона. За целта трябва да се обадите на номер 02 960 01 23, където експерти от фирмата ще ви обслужат и ще отговорят на всички ваши въпроси.

На телефоните за контакти и на място в офисите могат да се обаждат и са добре дошли всички, както клиенти, така и задлъжнелите лица, с които фирмата работи. По този начин се поддържа активна комуникация между страните и се постигат максимални резултати.

Мнения от клиенти на МОСТ ФИНАНС МЕНИДЖМЪНТ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews