Моника Комерс 2

Рег. номер
BGR00347
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
Цариградски комплекс, бл. 284, обект 14.4, ж.к. Дружба 2, София, 1756,
Телефон:
089 781 4141
Работно време :
09:00 - 17:00

Регистрирана под номер BGR00347, Моника Комерс 2 е фирма от небанковия финансов сектор. Тя предлага тясно специализирано кредитиране на своите клиенти, като реализира своята дейност по начин, който да бъде максимално привлекателен за потребителите. Това е и нейната формула за успех в един от най-конкурентните и трудни за постигане на положителни резултати сектори в страната.

Какво предлага

Моника Комерс 2 ЕООД е компания, която предлага на своите клиенти лизинг за покупката на автомобили. Без значение от марката и цената на автомобила, компанията може да финансира неговата покупка за вас, стига вие да можете да докажете, че след това ще бъдете в състояние да погасявате своите задължения. Обикновено, изискването е да притежавате трудов договор, който да ви гарантира редовен месечен доход.

Защо да ги изберем

Компанията се радва на изключително бързо нарастваща популярност, която е резултат от постоянно увеличаващия се брой положителни отзиви от потребители. Наблюдава се формирането на мрежа от верни клиенти, които при нужда непременно се завръщат отново и отново към компанията.

Всичко това се дължи на възможността да се закупи желаното возило с незначително оскъпяване, а условията са изключително прозрачни и лесни за разбиране. Тук няма да ви подведе дребния шрифт, нито пък да станете жертва на подвеждане и умишлено заблуждаване.

Къде да ги открием

Моника Комерс 2 е базирана в град София. Компанията можете да откриете на адрес Цариградски комплекс, бл. 284, обект 14.4, ж.к. Дружба 2, София, 1756. Тук на място можете да научите всичко, което ви вълнува за да решите дали желаете да се възползвате от услугите на фирмата, както и дали отговаряте на изискванията за финансиране.

Ако нямате възможност да посетите лично Моника Комерс 2, можете да се свържете с компанията и по телефона. Това можете да направите на номер 089 781 4141, където ще имате възможността да разговаряте с експерти от областта на финансите от най-високо.

Работното време на компанията е всеки делничен ден от 09:00 до 17:00 часа. Това са часовете, в които можете да посетите офиса или да се свържете със служители по телефона за да се запознаете с всички възможни опции за финансиране на частни и юридически лица.

Мнения от клиенти на Моника Комерс 2

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews