Моят кредит ЕООД

Рег. номер
BGR00374
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. България, 51, вх. В, ет. 3, ап. С4, София, 1404
Телефон:
0888 134 227

Регистрирана под номер BGR00374, МОЯТ КРЕДИТ ЕООД е небанкова финансова институция, която развива своята дейност на територията на страната. Тя бързо разраства своите мащаби, предлагайки на потребителите високо качество на обслужването и продукт с изключително конкурентни параметри.

Ниските лихви и прозрачните условия, които потребителите получават, несъмнено оказват своето влияние, като привличат все по-нарастващ кръг от доволни редовни клиенти.

Това е от изключително голямо значение в бранш, където конкуренцията е жестока и потребителите постоянно са изложени на невъобразимо голям избор от компании. Това е добре за бизнеса, както и за потребителите, тъй като първите поддържат високо ниво, а последните получават възможно най-добри условия.

Къде да ги открием

МОЯТ КРЕДИТ ЕООД ще откриете в град София, а адресът е булевард “България”, номер 51. Офисът е разположен във вх. “В” и се намира на ет. 3, ап. С4. Пощенският код е 1404.

Консултация по телефона

Ако нямате възможност лично да посетите офис на фирмата, можете да направите това и по телефона. На номер 0888 134 227 можете да се свържете с експерти в сферата на финансите от тази компания.

Тук ще намерите отговор на всички въпроси, които ви вълнуват относно условията и правилата за финансиране, както и за критериите, които трябва да покриете за да получите желания от вас заем.

Какво предлага

МОЯТ КРЕДИТ ЕООД е небанкова финансова организация, която оперира на територията на Република България. Тя се занимава с отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства.

Компанията се е насочила към сферата на микрокредитирането, тоест отпуска заеми в по-малки размери и съответно, те се предлагат за по-кратък период от време. Това са така наречените бързи заеми, които през последните години станаха изключително популярни, тъй като се отпускат при доста облекчени условия.

Кои са клиентите на компанията

МОЯТ КРЕДИТ ЕООД е базирана в град София, поради което от услугите на компанията се възползват основно клиенти от столицата. В това, обаче, няма нищо задължително, тоест компанията работи с хора от всички краища на страната, стига да могат да се свържат с фирмата.

Фирмата работи предимно с физически лица, макар че технически погледнато няма пречка да се отпускат заеми и на фирми, стига фирмата да може да докаже своята платежоспособност.

Мнения от клиенти на Моят Кредит

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews