Мого България ЕООД

Рег. номер
BGR00379
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Николай Хайтов № 12, ет. 2, офис 3, ж.к. Изток, София, 1113
Телефон:
0700 35 009
Работно време :
9:00 - 18:00

Регистрирана под номер BGR00379, Мого България ЕООД е финансова институция от небанков тип, която оперира на територията на Република България. Тя се реализира в една изключително конкурентна ниша, като успява да се задържи на върха единствено благодарение на добрите условия, които предлага на своите клиенти.

Кои са Мого България ЕООД

Мого България ЕООД е компания, която добива все по-голяма популярност в страната. Тя е част от латвийската финансова компания Mogo Finance, оперираща в Латвия, Литва, Естония, Полша, Грузия, Армения, Румъния, Молдова и България.

Какво предлагат

Мого България ЕООД се е специализирала в отпускането на кредит с цел покупка на автомобил. Компанията предлага на своите клиенти също така и услугата обратен лизинг на автомобил. Условията, при които се работи са изключително атрактивни за потребителите, което обяснява нарастващата популярност на компанията на родния пазар и все по-широката мрежа от лоялни потребители.

Кои са клиенти

Мого България ЕООД предлага своите услуги както на физически, така и на юридически лица, като и за едните, и за другите има сходни условия, ниски лихви и възможност за покупка на автомобил с почти никакво оскъпяване.

Къде можем да ги открием

Адресът на който можете да намерите Мого България ЕООД е град София, 1113, ул. Николай Хайтов № 12, ет. 2, офис 3, ж.к. Изток. Тук на място можете да се срещнете със служители на компанията, които да отговорят на вашите въпроси относно предлаганите услуги и относно това дали покривате критериите за финансиране. Освен в София, Мого България има офиси в Плевен, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора и Пловдив.

Свържете се по телефона

Телефонът, на който можете да се свържете с финансисти от Мого България ЕООД е 0700 35 009. Тук можете да се обадите винаги когато нямате възможност лично да посетите някой от офисите на фирмата. По телефона ще получите високо качествено обслужване, което не отстъпва на онова, което се предлага в офисите на компанията. Ще получите любезен и изчерпателен отговор на всичко, което ви вълнува относно лизинговото финансиране.

Работно време

Работното време, в което можете да се свържете със служители на компанията е от 9:00 до 18:00 всеки работен ден.

Мнения от клиенти на Мого България ЕООД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews