Мини Заем Отзиви

Рег. номер
BGR000211
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(1 reviews)
Адрес:
ул. Балша № 17, офис 1, София, 1408
Телефон:
0700 100 76
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 18.00 ч.

Нуждата от бързи пари може да ви застигне в най-неочакваното време и най-неудобния момент, в който не бихте могли да реагирате адекватно. Когато обаче тази нужда е свързана със съвсем сериозни причини, като здраве и неотложни плащания се налага да действате достатъчно бързо и да си осигурите нужната сума, макар и в момента да я нямате налична.

В този момент можете да се доверите на качествените фирми, практикуващи в сферата на отдаването на бързи кредити, лоялните сред които са успели да заслужат високи мнения и отзиви от своите клиенти по отношение на работата си.

Минизаем е един от онези доставчици на подобна финансова услуга, които са под ръка на всеки, който има нужда от съответните суми, за да реши належащ проблем, свързан с плащане. Компанията представлява интернет платформа, която осигурява краткосрочни бързи кредити, а в интерактивният свят, в който се предлагат възможности за такъв тип бизнес отношения, тези кредити са достъпни изцяло онлайн.

Това е факторът, който ги прави наистина лесни за кандидатстване и бързи за разглеждане и одобрение. Микрокредитите са един от основните финансови лостове, с които съвременните хора се справят с различни затрудняващи ги парично ситуации. Физическите лица получават навременно одобрение след наистина експедитивно преглеждане на кандидатурата им. Това спестява достатъчно време и вдъхва усещане за коректност, което едва ли би могло да остане незабелязано от потребителите на услугата.

За компанията и причината за всички положителни отзиви и мнения на клиенти

Minizaem е създадена от Изи Финанс и предоставя отличната възможност за лесен достъп до финансиране точно в онези моменти, в които всеки един от нас би могъл да попадне. Именно тогава ние бихме могли да имаме извънредна нужда от допълнителни количества пари, за да осигурим дадено плащане на неотложни сметки, като например лечение, спешни ремонти и всички други специфични ситуации, които могат да ви изправят пред сериозна дилема.

Изи Финанс е небанкова финансова институция, съгласно удостоверение №BGR000211, издадено от БНБ. Компанията е регистрирана като администратор на лични данни по Закона за защита на личните данни.

Това е още един плюс в списъка с предимства, които правят услугите на Мини заем съвсем сигурни. Те са и абсолютно достъпни за всеки един човек, който по една или друга причина е изпаднал в неочаквана и неприятна финансова нужда.

А именно от това доверие възниква и ценността на услугата. То е това, което се изгражда в потребителите през целия период на работа на компанията. То успява да убеди всеки един човек, който има нужда от допълнителни пари в това, че може да бъде сигурен при подобна ситуация и че би могъл да разчита на достъпните услуги по всяко време. Така всяка дейност на компанията в посока финансово съдействие води до положителните мнения и отзиви на нейните потребители.

Мнения от клиенти на Мини Заем

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 1 reviews
by Кристина on Мини Заем

Надеждни са и работят професионално, но лихвите са доста високи.