МИКРОФОНД

Рег. номер
BGR00077
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Екзарх Йосиф 30, София, 1000
Телефон:
02 8137 800

Микрофонд е регистрирано в Регистъра на финансовите институции и е член на Центъра за микрофинансиране – Полша. Компанията развива успешно своята дейност на територията на нашата страна, като съчетава професионализъм и високо качество на обслужването с атрактивни условия за клиента.

Какво предлага

Дружеството предлага на своите клиенти бизнес кредити при изключително добри условия. Особено внимание трябва да се обърне на фиксираната лихва за стартиращ бизнес, на възможността за отпускане на земеделски кредити, както и микрокредити за бизнеса.

Компанията предлага своята услуга и обслужва клиентите чрез мрежа от 12 офиса в цяла България. Максималната сума, която може да се отпусне е по кредита за земеделски производители. Тя достига размер от 30 000 лева.

Кои са клиентите

Клиентите на дружеството са стартиращи предприемачи, микро и малки предприятия и земеделски производители в селските райони и малките градове. Компанията работи основно с юридически лица. Потребителите са хора от цялата страна, които се опитват да постигнат по-голяма финансова независимост и търсят финансиране за своите проекти. Това прави фирмата алтернатива на банковото финансиране.

Къде да ги открием

Компанията можете да откриете на адрес град София 1000, ул. Екзарх Йосиф, номер 30. Тук, на място, можете да се запознаете с всички детайли около възможностите за финансиране, както и за критериите, които трябва да се покрият за да можете да получите средствата, от които се интересувате.

Свържете се по телефона

Телефон 02 8137 800 е на ваше разположение, в случай, че нямате възможност да посетите офис на компанията лично. Ако по някаква причина сте възпрепятствани, на този номер експертни финансисти от компанията ще се постараят да отговорят на всички ваши питания около предлаганата услуга.

Защо да се доверим на тях

Мисията на дружеството е да осигури бизнес кредити и за микро-предприемачи, което обяснява бързо нарастващия авторитет и уважение, на което компанията се радва. Целта е да се финансират нуждите на семействата с нисък доход (подобрения в дома, образование, здравеопазване и т.н.), което в последствие ще подобри чувствително качеството на живота. Освен това, заемите дават възможност да се постигнат и поддържат добри финансови резултати, с цел обслужване на клиенти в дългосрочен план. Компанията цели да изгради мрежа от редовни лоялни клиенти, които при нужда се връщат тук отново и отново.

Мнения от клиенти на МИКРОФОНД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews